Ei lataa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja TimoL, 14.10.2002.

  1. TimoL

    TimoL Gearhead

    Joo, eli enempää en ole vikaa tutkinut, mutta sen tuossa mittasin, että ei lataa. Todennäköisesti vika tuli tuli pari päivää sitten, kun lämppärin letku räjähti konehuoneessa ja nestettähän oli sitten ympäriinsä mm. laturi märkänä jne. Auto on Ford E-150 van, jos se jotain auttaa.
    Mikä esim. laturista voi kärähtää tämmöisen tapahtuman seurauksena, vai mistä muualta vikaa vois etsiä?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Diodit tai säädin todennäköisesti.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, eilen sitten iltasella tutkin enemmän ja sieltähän löytyi sitten oikein visuaalistakin vikaa. konepellin aukaistuani hokasin, että ohhoh, tuoksahtaapa palanut. Sitten valoa ja näin, että laturilta tuleva johtonippu oli kärähtänyt n. 15 sentin matkalta. No, eipä siinä mitään, menin alle ja liikautin liittimeen meneviä johtoja, niin avot kun alkoi kipinät juoksemaan rinkiä. Vielä tarkempi tutkiminen valon kanssa; laturi täysin kärähtänyt, liitin varisi lattialle ja ne johdot oli myös mukavaa katseltavaa.

    Johtosarjan saaminen epävarmaa (kyllähän sen itekkin ajan kanssa kytkee) ja hinta-arvio 350-1700 Eur. Laturi n. 200 Eur, Ford:n oma 600 Eur + mitä muuta lie oikkari käräyttänyt...HIENOA!

    TL
     
  4. TimoL

    TimoL Gearhead

    Vielä,

    No jos ei muuta, niin ainakin se käy ja liikkuu. Pitää kattoa, jos laittais lihoiks ja tekniikka vaikka johonkin Mustangiin/Cougariin. Sais mukavan käyttöbiilin ja tulispa samalla käytyä sähköt läpi kokonaan.
     
  5. autoilija

    autoilija Gearhead

    No,eipä menetetä toivoa.Saahan niitä sähköletkuja laitettua sivuleikkureilla poikki ja korvaamalla vaurioituneen pätkän uudella,tokkopa siitä muuta kuin laturin piuhastot on kärynnyt koska siis käy.Laturi irti ja letkut poikki,yhdeksi illaksi muutut sähkömieheksi ja matka jatkuu.
     

Kerro tästä muillekin!