Esivastusonkelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rokapilirepeli, 21.5.2015.

  1. rokapilirepeli

    rokapilirepeli Gearhead

    Meni etuvastus valtterista( kutvonen/kärkijakaja), löytyneeköhän ihan varaosaliikkeestä sopivaa vai pitääkö tilata jostain?
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Motonetista ostin puolan etuvastuksineen, muistaakseni jotain 13€. Oli vielä AMC:n tekele. Kai pelkän vastuksenkin saa, en tiedä.

    Niin ja 4v. aikaa ja vieläkin toimii!
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    US partsista hyllykamaa
     
  4. rokapilirepeli

    rokapilirepeli Gearhead

    onpas ollu hyvä ja halpa motonetin paketti, millanen lie?

    en kehtais uspartsista tilata ku lähetyskulut varmaan samanverran ku ite osa, eikä malttas montaa päivää ootella :)
     
  5. pagi

    pagi Gearhead

    Mulla oli kanssa juurikin tuo amc puola/esivastus paketti omassa valtterissa ja toimii!! Tosin nyt se siirtyi pois HEI jakajan tieltä mutta voin suositella.. tosiaan 15€ se taisin viimekesän alussa kustantaa..
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Menet sinne motonetin tiskille ja kysyt saako pelkkää esivastusta. Jos ei saa ni otat sit sen puolan kans. Onpahan varalla, ei nekään vissiin ikuisia ole. Ja tää on tähän mennessä ainoa tuote mitä voin oman kokemuksen perusteella suositella motonetistä haettavaksi.
     
  7. rokapilirepeli

    rokapilirepeli Gearhead

    Ton puolan vastuksineen vois motonetistä hakee kuopiossa käydessään ku eihän täällä iisalmessa semmosta oo :) no uus vastus on tulossa ja pian päästään taas liikenteeseen...
     

Kerro tästä muillekin!