Ford 302 säätäjää etelä-pohjanmaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja bazi89, 16.6.2019.

  1. bazi89

    bazi89 2nd gear

    Auto on -70 ford maverick, 302 moottori, c4 vaihteisto. Löytyykö etelä-pohjanmaan alueelta säätäjää/korjaajaa, joka osaisi katsoa kaasarin/sytkän säädöt kuntoon?
    Itseltä ei löydy mittareita millä saisi säädöt kuntoon. Kaasarina holley 1850-9.
    Nyt bensan kulutus normi ajolla 20l/100km, se on mielestäni liikaa pienelle autolle. Joten on varmaam jossain säätö vähän pielessä. Ja itselle uusi auto, niin olisi muutenki mukava saada auto säädöiltään kuntoon.
     
  2. LPV

    LPV 3rd gear

    Eiköhän Kitinojan Suojaset osaa. On ajaneet Mustangeilla kisaakin varmaan 30 vuotta...
     
    FUKK tykkää tästä.
  3. bazi89

    bazi89 2nd gear

    Kiitos vastauksesta, enpä ole tuosta kuullukkaan. Soitan heti huomenna sinne.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei siihen oikeestaan mittareita tarvita. Paitti ihan hifistelyyn, mikä yleensä on turhaa.
    Iäkkäämmän harrastekaluston kanssa toi säätö/vianetsintätarve ei ole ihan kertaluontosta, joten kannustaisin opettelemaan asiaa hieman. Elo sen harrastepelin kanssa on vaan paljon helpompaa, jos itse osaa tunnistaa oireiden mahdollisen aiheuttajan ja suunnistaa vianhaussa oikeaan suuntaan.
     

Kerro tästä muillekin!