homepilkut kattoverhoilussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja raceman, 2.11.2007.

  1. raceman

    raceman Gearhead

    millä aineella sais kattoverhoilun puhdistettua,katossa on kiiltävä pintainen valkoinen kangas joka on nyt mustia pilkkuja täynnä.kuulin jostaki että venepuolella olis jotain kemikaalia.antakaa puhdistus vinkkejä
     
  2. TS

    TS 1st gear

  3. Flea

    Flea 1st gear

    Kokeileppas ihan esim. Tikkurilan (tai vastaavan) homepesu ainetta. Saa varmaan kaikista rautakaupoista. Voi olla hyvä kokeila ensin johonkin näkymättömään paikkaan.
     
  4. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Ei siihen mitään erikoisempia ainehia tarvii kloriitilla lähtee,tai ainakin dartista lähti.
    Vettä ja kloriittia sopivasti sekasin niin hyvä tulee ja huuhtele kanssa
     
  5. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Toimiiko sama turvavöiden kanssa, vai etsinkö suosiolla homeettomat?
     
  6. audiq

    audiq Gearhead

    Eikös turvavyöt puhdistu ihan vaan kostealla rätillä, jossa vähän jotain pesuainetta. Turha niitä vaihtaa, jos muuten ovat kunnossa.
     
  7. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    vettä ja mäntysuopaa,käy kattoverhoiluu ja turvavöihin ym. löytyy joka kaupasta ja melekee joka kodistaki :D
     
  8. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Pitää kokeilla. Ei viittis sijottaa yhtään ylimääräistä tuohon Volvon rotteloon, kunhan saa leiman ja pois nurkista niin hyvä.
     
  9. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ite pesin homeet pois kattoverhoilusta painepesurilla. lähti ihan hyvi.. ainoo ongelma oli ku tein sen syksyllä ja unohin sen pihalle kuivumaan viikoksi mattotelineelle ja kun menin tarkistamaan kuivumisprosessia niin oli kattoverhoilu hävinnyt ja lumetkin jo osaksi sataneet... verhoilu löytyi sitten vissiin kuukauden päästä kun lumet suli pihanperältä :rotfl: tuli viimesen päälle puhdas :poff:
     
  10. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Olisit vähän lähempänä, niin pestäs kuivahöyryllä pois...
     
  11. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    turvavöistä lähtee esim etikalla erittäin kivasti nuo homeet. katosta lähtee mm höyrypesurilla ja vastaavilla laitoksilla.
     
  12. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Täytyy kokeilla noita vinkkejä. Meni aspenin penkit vähän kirjaviksi talven aikana. :rotfl:
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi tikkurilan kama on toimivaa ja hintakin on kohdillaan, kun yhdestä purkista tekee ainakin 20 starpraitti "annosta". Noi kyllä valkaisee myös aika tehokkaasti.
     

Kerro tästä muillekin!