Kamasa-Tools Kuvat ja Höpinät!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 11.6.2006.

  1. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Eiköhän Eagle kuskaa taxillaan myös FHRA:n sidosryhmiin kuuluvien alojen edustajia ja siten edesvaikuta koko alan PR arvon lisäämiseen.

    Mopoilijalle kiitos loistavista kuvista.
     
  2. T.S

    T.S 1st gear

    Pisteet kyllä mersukuskille täältä.
    erehdyin ensimmäisen lähdön nähtyäni luulemaan sitä bensakoneiseksi :eek:

    bfg dragradialit näytti pyörivän alla. oliko auto muuten tuotu paikalle jopa ajamalla :odroll:
     
  3. bbford

    bbford Gearhead

    Johan on mersussa voimaa! :eek:
    Nostan tekijälle/omistajalle hattua.
     
  4. Muki

    Muki Gearhead

    Jos pikku rietastelu ja rääväsuinen kommentointi sallitaan, niin ajatellaanpa nyt sitten niitä hiilikuitutarratuning-8 sekunnin potentiaali ( :rotfl: )-yms. autoja. Jostain tulee mukavanoloinen heppu ja ajaa ovet dieselmersulla.

    No totta puhuen voinee kyllä ounastella että yksi tai kaksi "perinteistä" V8-miestäkin saattaa hetken, parikin mietiskellä elämän syntyjä syviä.

    Asiallisemmin otettuna täähän on aika yleistä tuolla isossa maailmassa tänä päivänä, dieselien virittely meinaan. Mä olisin jotenkin kuvitellut (näkemättä) että toi mersu olis tuupannut mustaa kankea koko matkan ja olis ollu jotenkin über-radikaali esitys, mutta kun ei. Yllättävän sivistynyt laite. Tyhjäkäynnistä sitä ei olis ikinä voinut kuvitella, miten paljon tarmoa siinä piilee.
     
  5. Sarah

    Sarah 1st gear

    No joo ei se ihan normaali taksikyyti ole,mutta kun ei se tuntunut pahalta yhtään,luulin kiljuvani kauhusta koko ajan,mutta ei päinvastoin, kivaahan se oli,tahtoo uudestaan :rotfl:
    Mulla on ollut ilmeisesti turhankin leveä hymy naamallani viimeiset 4 päivää kun tuo ukko kulta,jaksaa siitä joka välissä muistuttaa...miksköhän.. :lol:
    Ja eiköhän se Camarokin sinne kasin puolelle mene ja loppunopeuskin alkaa olla 240 km/h,kunhan vähän vielä "entrataan" vehjettä.Itse en kyllä uskaltaisi ikinä ajaa noin lujaa,mä luulen et vähän vähempi vauhtia riittää mulle.Ja se jarruvarjo otetaan mukaan seuraavalle reissulle,ettäs tiedät..... :wink:
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tohon jarruvarjoon vois muuten asentaa sellasen hienouden kuin kauko-ohjauksen. Kunhan saadaan meidän romu radalle niin Toni vois esimerkiks hoitaa Luigin puolesta sen aukilaukaisun sieltä meidän autosta jos se joskus sattuu samaan lähtöön naapurikaistalle. Ja silloin Luigi vois ajella ihan huoletta, ihan varmasti avattais varjo hyvissä ajoin, varmuuden vuoks jo reilusti ennen maaliviivaa vaikka suunnilleeen 200 m kohdalla :rotfl:
     
  7. Harald

    Harald 1st gear

    JOOOO ? Silloin kun punacamaro neppaa 8 puolelle niin vetäsen kyl lähtöalueella jumalaisen tanssin ! Ja vain Luigin ja teamin kunniaksi.On ukot itseään säälimättä autoa kehittäneet.Mutta toivottavasti pääsen viihdyttämään kisayleisöä suloisella tanssillani vielä tämän kauden aikana.Tsemppiä Gotham Cityn väelle.
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Totta höpäjät Harald, on kaverit saaneet Camaron hienoon kuntoon ja iskuun. Ja sen lisäks että se on pirun nopea niin se on vielä nättikin (siis se auto :rotfl: ) ja vieläpä sitä parasta merkkiä :wink:
    Ja ton oman auton rakentelun ohella Luigi on aina tarvittaessa ehtinyt ja jaksanut vielä neuvoa meitä noissa jutuissa alotteleviakin jotta saadaan omakin romu nippuun :D
     
  9. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    viilaavaan lisää sitä laitetta niin se tod.näk kulkee kovempaan :D
    näin maallikon silmin nähtynä.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Siinä on kaverit saanut ja saa kyllä varmaan viilata pää punasena ennenkuin vapaasti hönkivällä katuautolla pääsee ilman naurukaasuja tms. kasin puolelle :p Mut hienosti noi muutamat kärkipään autot menee ja kovaa ja tasaista kisaa siellä kasin ja ysin pinnassa käydään varmaan koko kausi finaalipaikoista :wink:
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mita, en ollut viime kisoissa, ajaako Luikki nykyaan Rambrelilla kun se PARHAALLA merkilla ajaa :eek:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nou, nou, kyllä se edelleen ajelee kuvankauniilla punasella Daewoolla, tai niinkuin Käkö tuolla kirjoitteli jotta kupeeooppelilla 8)
    Tässä viestin allekirjoituksessa sitte loput totuudet :rotfl:
     
  13. OL550

    OL550 1st gear

    Hmm.. joutuu lähtemään katsoja puolelle nitronatikoihin...

    Jokos D:ssä keritään kasinpuolelle nitronatikoissa? (finaalissa?)
     
  14. Harald

    Harald 1st gear

    Jo vain.Parikin ehdokasta.Wellamo toden-näköisesti ja luotan myös että Luigi neppaa myös kasin puolelle.
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kiitos luottamuksesta Brotha 8)

    Kovasti kyllä tota kasin aikaa tavoitellaan, ja viime kisojen jälkeen on kaikenlaista pientä tullut virkkailtua. Saa vaan sitten nähdä, miten äijän käy, kun alustamuutoksia on tullut suoritettua, jolloin vaarana on se arvuuttelu, että mihin suuntaan auto sinkoaa, kun breikkinapista otteensa irrottaa. Nio toivottavasti mennään suoraan ja saadaan parannettua tota vielä puutteellista 60-jalan aaikaa, jolloin loppuajankin pitäisi parantua. Lisäksi Camaroon on suunniteltu jonkinlaista skooppia, jotta ilma ei pyörteilisi niiden imutorvien kohdalla niin villisti. Tää hanke on kyllä vielä kesken, ja voi olla ettei se valmistu vielä Nitro natikoihin, mutta yritetään :oops:
     
  16. Tea

    Tea 1st gear

    Heti siitä kasin ajasta kyllä julkaisen sen hamekuvan:)
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No siinä tapauksessahan Luigi vaikka työntää sen kasin puolelle. :rotfl:
     
  18. Muki

    Muki Gearhead

    Mitä, taasko tekstiilejä, häh ?
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kiitos tästäkin kannustuksesta :rotfl:

    Kumman kuvan niistä kahdesta sulla olevasta aiot julkistaa. Lähetä ne mulle koneelle vaikka privana, niin vois sitten hankkia samanlaisen kostyymin ihan omaksi viihteeksi. Sitäpaitsi tiommonen hamonenhan on kovastikin mukava ja ajankohtainen varuste, ainakin täällä pääkaupunki-seudulla, tuu vaikka kattomaan.

    Mistään tekstiilivedoista ei siis ole tällä kertaa kyse, vaan noi kuvat on otettu Vilppulan keskustassa pääkadun varressa erään parempi-osaisen televisiokanavan järjestämissä "erilaisuus ei ole kenenkään vika" kinkereissä presidenttimme T. Halosen kunniaksi. Näiden kemujen syvin olemus oli viestittää kilpa-autopilijoiden huoli yhä Sosiaalidemokrattisemmassa maassamme siihen, kuinka väärin ymmärrettyjä kansakuntamme vähemmistoryhmät ovat joutuessaan hillitsemään syvimpiä tuntojaan niinsanottujen pintaliitäjien ja viher-piipertäjien joukossa. Tuo ohjelma tullaan esittämään SVT-kanavalla 256:tta kertaa toive-uusintana sen saaman suuren sisäpoliittisen merkityksen ja kasvattavan vaikutuksen johdosta. Se miten minä sinne jouduin, onkin sitten ihan toinen juttu :oops:
     
  20. Harald

    Harald 1st gear

    No Alastarossa se nähdään miten puskee punainen camaro.Toivottavasti tapaamme Luigin vanhassa rennossa olemuksessa.Eli kahvipannu kuumana ja isännän komeaa lauluääntä kuunnellen.
     

Kerro tästä muillekin!