Katsastus Lahden seudulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Morja, 18.11.2015.

  1. Morja

    Morja 1st gear

    Missä kannattaisi käydä katsastaa jenkki Lahden seudulla ? Juu onhan niillä samat pykälät joka asemalla minkä perusteella auto arvioidaan mutta kun eroja nyt kuitenkin on mitä jenkkeihin tulee, toisissa ne on niitä vihatuimpia ja toisissa taas ymmärretään paremmin. Auto Chevy Caprice -89.
     
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Rock katsastus.
     
  3. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Rock-katsastus vipusenkadulla. 8) Kalu ehti ensin näköjään. :D
     
  4. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Meiltäkin ääni Rockille, harrastepelit kävivät siellä parikin kertaa kesän aikana.
     
  5. umpio

    umpio 3rd gear

    Rockissa kävisin itsekin, mutta heillä ei onnistu kevytkuorma-autojen katsastukset.
     
  6. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Rokista heltiää jenkille aika helpolla leima. Tosin eipä oo pahaa sanottavaa kivistönmäeltä tai renkomäen K1;sestä. Kaikissa noissa on oma rottelo käyny ja leima tullu.

    typo korjattu.
     
  7. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Mä olen kaikki autoni katsastanut katsastajankadulla A-katsastuksessa. Ihan mukavaa menoa ja asiallista palvelua. Enkä ole vihaa mitään autoani kohtaan huomannut...
     
  8. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Mä sain ainekii tuolla launeen k1:llä jokunen vuos takaperin ihan paskaa palvelua, kun yhtä elämää nähnyttä c-kadettia katsastin. Haukku vehkeen ihan pystyyn ja huuteli vielä perään, että myy jollekkii peltoautoksi :D Leima jäi kiinni yhestä sormenpään kokosesta ruostevauriosta ja takaliinat ei pitäneet tarpeeksi. En sinne mestaan vie enää ikinä mitään laitetta.

    Nykyään käytän laitteet orimattilan a-katsastuksessa, suhtautuvat vanhempiin jenkkeihin ainekin tosi asiallisesti.
     
  9. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kyllä joo, jotai 15v putkeen oikeestaan aina asioinut myös täällä ja ei kovin turhista nipoteta. Nyt tein poikkeuksen käyttislintan kaa ja kävin ekaa kertaa rockissa, jo halvan hinnan takia, sekä sen että setä siellä on myös harrastaja ja ymmärtää näide vehkeide päälle. Ei tartte esittää tyhmää, et tollai seo aina ollu... Hyvässä mielessä siis ymmärtää.
     
  10. juk1

    juk1 3rd gear

    Renkomäen K1 on kans ihan asiallinen paikka. Ei ainakaan viimeks kun kävin nillitetty turhasta.
     
  11. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Joo tosissaa piti itekki sanoo renkomäki eikä launeen K1. ite kävin renksussa suorittaa moottorinvaihdoksen ja samaa syssyy vuos katastuksen. Meni ku kuuma veitti voihin. Hyvin asiantunteva palvelu pelkkää plussaa.

    Seuraavat pari vuot sitten kävin kivistönmäel, ei mitään turhaa nillitystä vaan ihan asiasta sano jos oli huomautettavaa. Viimeks ny aattelin kokeilla rokkia ku moni siit puhunu.
     
  12. Vallu1967

    Vallu1967 1st gear

    Meikäläiseltä kanssa ääni Rock Katsastus OooYylle! Leimattu siellä -67 Vallu, -80 Carina, -83 Corolla ja -92 Sierra, mikäli sanomista tulee, niin ihan aiheesta.
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Heh.... Siis jarrut ei pitäneet vaikka niiden kuuluisi pitää ja korissa kantavassa rakenteessa ruostevaurio.

    huono katsastaja kun ei ymmärrä... :odroll:
     
    cdv70 tykkää tästä.
  14. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Heh arvasin et joku tästä huomauttaa kun vähän huonosti asian ilmaisin. Ei vioista mitään valitettavaa itellä,pelkästään palvelusta :D eikai tommosilla pikku vioilla nyt autoa pellolle viitsi siirtää. Sitä hain tuossa takaa.
     
  15. Morja

    Morja 1st gear

    Kävinpä Rockissa katsastaa. Autossa ei ole kuulemma koskaan ollut 80-lätkää, missään katsastuksessa siitä edellisellekään omistajalle mainittu niin luulisi että viimeinen paikka missä siitä ruvetaan narisemaan on harrasteajoneuvohenkinen katsastusasema...!? Ymmärrän jos huomautetaan jostain liikenneturvallisuuteen liittyvästä mutta...Ensi kerralla muualle...
     
  16. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kamalaa.
     
  17. outroadrebels

    outroadrebels Gearhead

    Rock katsastus. En voi kehua! Soitin juuri kysyäkseni muutoskatsastuksesta niin kaveri sanoi ettei kiinnosta ja hän palvelee vain omia asiakkaitaan!!?? Kysyin että kuinka asiakkaaksi sitten pääsee niin kaveri tuumasi että ei mitenkään. Kuinka tälläistä toimintaa voi harjoittaa? Asiakkaat valitaan puhelinsoiton perusteella.? Olisin kysynyt muutoskatsastuksesta (mitä papereita tarvitsee?) (hän ei halunnut edes keskustella asiasta) ja olisin auton myös tuonut tähän paikkaan koska rock kaveri itsekkin olen. Täytyy käyttää sitten noita tavisten asemia siellä homma on aina toiminut.

    Outroadrebels/Jouni
     
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Osaamattomille konttoreille peruskatsastukset tuovat paremman tulon. Noissa erikoishommissa joutuu kirjahyllyn kautta nettiin ja se on hidas tulonlähde. Kävin pari vuotta sitten K1 -katsastuksen "osaamiskeskuksessa" kyselemässä motskarin muutoksista ja katsastuksesta. Ei ole vielä tullut sitä puhelua, jossa kertoisivat, mitä papruja pitää tuoda tullessaan. Mä ressu oon joutunut rebeliksi myös ja ajellut muutoskatsastamattomalla kikottimella siitä asti!
     
    outroadrebels tykkää tästä.
  19. oppa

    oppa 1st gear

    Vähän samaa kävi itselle. Kävin paikanpäällä kyselemässä muutamasta ongelmasta papereissa. Kassalla ollut henkilö totesi lyhyen keskustelun jälkeen, että on oikeitakin töitä tehtävänä, muut konttorit palvelee..
    Ei tarvi uudestaan mennä.
     
  20. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Itte oon käyttispaskoja ja jenkkiä käyttäny tuola aina.. Ei valitettavaa, vaikka yhtä vaille joka kerta onki joutunu uusiks katastaan. Ihan aiheesta sanoo, ihan jenkkienki kohalla. En nyt koe että se mitenkään "helpompi" asema ois muihinkaan verrattuna, perus katsastustoimintaa.

    Lähinnä se juttu meikäläiselle on tukea yksityisyrittäjää, ja mukava heppukin on ketä sitä pitää, ite ainaki aina saannu apua ku kyselly, ja rekisteröintikatsastuskin tuolla sujui mukavasti. Ja aika on helppo varata netistä ja maksaakki samalla pois.
     

Kerro tästä muillekin!