Kevennin rasvamonttuun?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja No H2O, 9.9.2005.

  1. No H2O

    No H2O Gearhead

    Kuka? Mitä? Häh? :eek:

    Siis tiedän että noita tuommoisia on olemassa vanhoilla korjaamoilla, ikinä en ole tämmöisen kaltaista nähnyt kuin kuvista (kuva alla...)

    Onko itse tehty? Joku joskus valmistanut? Siis täh...?

    [​IMG]

    Talliin olen alkanut monttua suunnittelemaan ja tuommoinen kevennin olisi hyvä....

    Niin joo jos jollain on tuommoisen kaltainen pyörimässä joutilaana nurkissa niin tarjotakin saa...
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    tuolasen keventimen teko ei ole kovin kummoinen homma, käytännössä halpiskaupan 6t pullotunkki, rhs-putkea,teräslevyä ja renkuiksi tangosta sorvatut pyörät tai isohkot laakerit ja lopuksi niputtamista, eli hitsaamista. montun reunalla tuleva kisko kannattaa tehä jytäkkä, esim. 50x50 kulmaraudasta.
     
  3. No H2O

    No H2O Gearhead

    ^

    Tuota itsekin ajattelin alkuun mutta käsi gipeytyy ilkiästi kun veivaa kinneriä ylös :odroll:

    Mutta todennäköisesti teen semmoisen köyhän miehen keventimen tasamaalle vanhasta saksitunkista jonka käyttöakselin päähän hitsaan 1/2 kiinnityksellä olevan vanhan hylsyn jota voin pyöritellä tykillä...

    Sitten kun monttu on valmis voinkin tehdä RSH-putkesta kehikon ja tehdä siihen pyörät isommista laakereista kuten olikin ylemmässä ehdotettu... Ja lopuksi soveltaa tuon tasamaan keventimen tuohon kehikkoon

    No pitää vielä hautoa ajatusta 8)
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi saksitunkki idea on hyvä.
    Auton nurkka nousee aikas ripeästi ylös. :D
     
  5. signet

    signet Gearhead

    Ne toimivat ilmalla,joita olen huoltsikan rasvamontussa käyttänyt,sitten niissä oli mekaaninen lukitus ettei tipu vahingossa alas.Noita luulis löytyvän sopivasti ,onhan suomi täynnä lopetettuja bensiksiä ja vielä enemmän niitä joita on huoltohalliin tehty joku marketti :mad:
     

Kerro tästä muillekin!