Kokemuksia motonetin sznajder akuista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja simeoni, 15.5.2014.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sattu tää vanha silmiin, hauska vertaus... Kun sama akku on eri tarralla paska ja toisella hyvä. :)
     
    jorkat, cdv70, f34 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Taistelupallo laturina ja etupäässä pätkää kaupungissa??? Eipä akku vaikuta siihen virran riittämiseen; mahdoton yhtälö taistelupallolle.

    Boschinlaturi esim Vulvasta ja suora johto akkuun lataukselle. Toki sitä taistelupalloakin voi tehostaa suoralla piuhalla akkuun ja maadoittamalla säätimen kunnolla ja ylipäätään kunnon maadoituksilla.
    Taistelupallon ominaisuuksiin vaan kuuluu ettei lataa kunnolla pienillä kierroksilla ja ulostuleva latausteho suht vaatimaton vs tarvittava.
     
    xarper tykkää tästä.
  3. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Laturi on ollut Boschi koko ajan... Tämä ongelma tosiaan ratkesi uudella kunnollisella akulla, en ostanut motonetistä. Ongelma oli siis pari-kolme vuotta sitten se että virta ei riittänyt millään, akkua sai latailla vähän väliä ja silti jännittää lähteekö auto käyntiin vai ei. Vikaa etsin virtalukonpohjasta ja liitoksista, mitään ei löytynyt eikä mikään auttanut. Lopulta ongelma oli siinä missä sen epäilinkin olevan vaikka OD:n asiantuntijat teorian dumasivatkin, eli kuumalla koneella tehostartti imaisi virtaa niin paljon että MSD 6AL ei antanut kipinää liian alhaisen jännitteen takia.
    No, nyt lähtee oli tilanne mikä hyvänsä, vaikka seisottamisen jälkeen joutuukin ottamaan pidemmän startin ennen kuin kohokammiot täyttyy, tämäkin toki johtuu auton säädöistä, ei suinkaan siitä että bensa haihtuu :D
     
    Muokattu: 6.12.2017
  4. jorkat

    jorkat Gearhead

    olet vastus
     

Kerro tästä muillekin!