M: MG ZT-T V8 2004 132 tkm

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja hartsa69, 21.8.2015.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Koska tallissa seisoo nykyään 4x4, niin tämä kapine myynnissä.

    https://picasaweb.google.com/har.sanen/MGZTTV82004

    Ollut minulla 6 vuotta käyttöautona, ostettaessa mittarissa vajaat 40 tkm. Ajettu talvella, sateessa, kurassa. Vahattukin välillä. Kylkiteippien alla suht' siisti, kuskin ovessa lakkapinnassa naaruja, muuallakin pari lommoa jne. Ei ole rääkätty, huollettu tarpeen mukaan, viimeksi uusittu laturi.

    Lisää remppaakin voi tehdä:
    - ohjaus natisee
    - jarrut pykii, vaikka tuoreehkot etulevyt
    - pientä naputusta etupäästä
    - airbagin valo palaa kun penkin alla oleva liitin löystyy
    - perästä tihkuu öljyä
    - ilmastoinnin toiminnasta ei tietoa
    - vakkari ei toimi
    - tuulilasi ehjä mutta kulunut
    - penkit ehjät mutta alcantarassa istumisen jälkiä

    Mukaan tulee orkkis läppärunko, paikalla on BBK: n 78 mm.
    Lisäksi mukaan halutessa uudet takajarrulevyt ja käsijarruvaijerit (hakittu vähän varalle). 2 rengassettiä, kesäksi Compomotivet, talveksi orkkikset 18".

    Tekniikka siis Ford 4.6 260 hv, Tremec 5v ja Dana Hydratrak. Varusteina parkkitutka takana, kattoluukku yms normaalia. Mankka mukaan, kiinni ei ole soitinta.

    Seuraava katsastus ennen Juhannusta 2016.

    Mobilessa hinnat näköjään noususuunnassa, tästä ihan hyvä yksilö harrasteeksi! Hintaluokka 19 t€. Ei vaihtoa mihinkään muuhun kuin käteiseen, kiitos.

    Sijaitsee Mikkelissä

    Yhteys: har.sanen (ät) gmail.com

    [​IMG]
     
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    [​IMG]

    Onneksi ei ole tullut myytyä, kun Jeeppi temppuilee, tää sentään lähti akun latauksen jälkeen liikkeelle rällääti rällää.
     
  3. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    MG taas ajossa ja tänään katsastettu, airbagin liitin laitettu, kässäri otti heikosti mutta riittävästi. Yksi kumi 3 mm, muut 5-6. Natisevasta ohjauksesta ei sanonut mitään. Hyvä ajella taas, varsinkin kun Jeeppi temppuilee taas. Hetkeen ei siis jouda pois..
     
  4. jykä hyvinkää

    jykä hyvinkää Gearhead

    Ootko saanu myytyä MG:n? Mulla on kans tollanen, nro.714. Nykyään vaan tosi vähällä käytöllä, katsastuksien välillä tullu mahtavat 2500km.. Hieno vehje ajella, mulla ainakin kuluttaa takarenkaita jostain kumman syystä..!
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Moro! Tallissa seisoo vieläkin.. Pitää varmaan laittaa siihenkin talvirenkaat alle ja koettaa pysyä tiellä :D
     

Kerro tästä muillekin!