Malmö 14.-16.9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 18.9.2007.

  1. luppes

    luppes 1st gear

    No Malmön finaalit on sitten ajettu, mukana oli neljä Suomalaiskuskia.
    Paikka oli ihan Ok , mutta järjestelyt ei, esim varikko mestaa saatiin jonottaa 3 tuntia ja saatiin tilapäinen mesta yöksi, joka kuitenkin omaaloitteisesti päätettiin pitää ja kukaan ei siihen myöhemmin puttunut, paitsi yks Tanskalinen teami joka lauantaina saapu paikalle ja väitti että paikka olis heidän, no siitäkin selvittiin. Rata oli jees vaikka 1/8 miles ja tuuli perskels kovaa niinpä mm. lauantaina ei rätkät ja nopeet autot saaneet ajaa kun vasta sitten kun tuuli hellitti jolloin he saivat vetää
    60 jalkasia ja varjoa ei saanu käyttää. Finaalilähdöt sunnuntaina ajettiin
    n. klo 23. paikallista aikaa eli yö kisa fiiliksiä tuli ikävä. Radan valaistus oli sitä luokkaa että tuntui kuin ois ollu jenkeissä eli hyvä.
    Suomalaiset pärjäsivät vallan mainiosti, S&SS autoissa Uba ylti 32 auton kaaviossa semiin mikä riitti SSSA sarjan voittoon ja sitähän sieltä lähdettiin hakemaan, Prätkissä kaikki kolme finski kuskia oli ilmoittautunut funny bikeen mutta yksi siellä sai ajaa ja ajoikin hienosti finaaliin eli onnittelut Vihreäsaaren jannelle kakkostilasta janne siis ajoi ekan kisan Selkämaan kaitsulta hankitulla SPSB pyörällä, Ismo mäenpään piti myös ajaa FB:tä mutta järjestäjät antoi luvan ajaa STTG:tä vaikka meitin mielestä ahdetut V2 olis siinä kielletty,Ismolla tekniikka murheet estivät eliminaattori ajon. tämän ryhmän voitti Joku Tsekki mekaanisestiahdetulla
    Hondalla. Kaitsu Selkämaa ulkoilutti ekaa kertaa uutta amerikan tuliaista eli nitro fynnyä ja oli ilmoittautunut myös FB:hen mutta järjestäjät ilmoittivat että ei onnistu koska sekoittaisi kuulema jonkun sikäläisen sarjan mestaruus kamppailua !!!! kai ne pelkäs että kaitsu olis ylivoimainen,no kaitsu sai testata ja kyllä täytyy sanoa että vastaapa pyörä kaasuun ja ääni oli helvetillinen ja varmasti tulee menemään matalia kutosia kun kaikki onnistuu kohdalleen nytkin 60 foot 1.08 että silleen.
    - Luppe -
     
  2. Uba

    Uba 1st gear

  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Onneksi olkoon Uballe, urheiluRambler on jälleen näyttänyt kaapin paikan ulkomaan eläville :D
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  5. Fireball

    Fireball Gearhead

    Eikä oo kalustoo Ettanilla pilattu :rotfl:
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, ei oo aito svenski kun ei oo snuuska muhjua leegoissa :soosoo:
    Ja onnittelut Uballe, Rambler rules :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!