Motopark Radalle.com varttimaili 24.7.2016 on sittenkin!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja josu, 28.6.2016.

  1. josu

    josu Gearhead

    Olin yhteydessä Radalle.com järjestäjään s-postilla sain samantien vastauksen että sunnuntaina on vartimailiajoa Motoparkin radalla.
    Se keväinen uutinen on historiaa jolloin levisi huhu ettei motoparkissa ajeta varttimailia 2016 radalle.com tapahtumassa.Tämä tapahtuma on katuautoille
    Tämä on hieno tieto,ei muuta kuin Motoparkkia kohti 24.7.2016 :D

    tuolla on lisää infoa
    http://radalle.com/tapahtumat/133
     
  2. BeepBeep...

    BeepBeep... 3rd gear

    Onkohan tänä vuonna järjestäjien puolelta yhtään viisaampaa porukkaa paikalla kuin viime kesänä....? Oli pientä tihkusadetta koko aamupäivän ja yritin päästä kysymään kisatoimistolta ett ajetaanko varttimailia ollenkaan sateen takia? Portilla neito sanoi että sisään EI mennä edes kysymään ennekuin 3x20€ lippua ostettu,no pakkohan ne oli ostaa kun halu ajamaan oli kova. Noo...sitten toimistoon jossa sinne ilmeisesti hetki sitten siirretty tyttö ei tiennyt koko varttimailista yhtään mitään.Neito soitti jonnekin ja joo käski ajaa katsastukseen.Sellaista ei kyllä sunnuntaina ollut enää missään,sitten taas tyttö pyysi ratamaksun ja käski ilmoittaa auton tiedot.Sitten kysyi että onko mulla öljyvahinkoon tarvittavat välineet mukana? Olin että MITÄH...? Joo oltava imuvälineet ja öljykaukalo auton alle jotka oltava kokoajan auton alla varikolla! Vastasin ettei tietenkään ole,eikä niistä ole missään mainoksissa edes mainittu tarvittavan.Samalla ilmoitti että heiltä saa ostaa sen kaukalon 20€,ja ilman sitä ei pääse.Ratamaksu oli 30€ et yli satanen oli maksettu eikä mitään tietoa että ajetaanko ollenkaan. Useiden puheluiden jälkeen joku rataryhmästä soitti ja sanoi että radan päähän vois jo halukkaat tulla,mutta tie sinne oli suljettu esteillä edellisillan juhlien takia ja ukot siellä toimistolla kinasteli ett kenelle se esteiden siirto kuuluu...Siinä kun melkein tunti jo mennyt eikä kukaan tienny vieläkään varmaksi ajetaanko ollenkaan,sanoin "kiitos ja hyvästi" ja sitten vielä jouduttiin portilla lippumyyjäneidon kanssa kinaamaan pitkään että saatiin lippurahat takaisin! Kovasti väitti ettei heidän tarvitsisi niitä palauttaa vaikkei varttimailia olisikaan! Että silleen...ett joku muu saa lähteä mutta minä en enää toiste!
     
  3. josu

    josu Gearhead

    No ottakoon muut tästä opiksi,mukaan vaikka pyyhe ja kuramatto tuohon öljynimeytyseen niin ei tarttee ainakaan tuon takia ihmetellä(vaikkei se auto öljyä vuotaisikaan).Itte oon käynyt noissa tapahtumissa vuosia niin katsojana kuin ajamassa täytyy sanoa ettei ole kertaakaan ollut tollasta touhua.
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    Tuonnehan olisin ehdottomasti lähtenyt ajamaan! Niin harvoin pääsee ajamaan varttia alle 300km päästä kotoa. Mutta tietenkin tuo osuu Kalajoen kanssa samalle viikonlopulle :(
     
  5. comp177

    comp177 Gearhead

    Muutaman kerran tuolla käyneenä, oon ihmetelly kuinka vähän tuo kiinnostaa jengiä... Pääsee ajamaan hyvissä olosuhteissa ja riversiden kelloilla, niin paljon päivänmittaan kun huvittaa/jaksaa. Tapahtumassa rento meininki ja kaikki toimii. Hintakin mielestäni OK! SUOSITTELEN!
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Täytyy varoittaa jos tuonne menee vetämään sillä siihen voi jäädä koukkuun!Hieno mahdollisuus käydä neppaamassa se aikakortti jolla hiljentää baarissa porukan!
     
  7. -31

    -31 Gearhead

    Muistan ku eilisen. Mentiin tuonne Supon kaa yhdessä jokunen vuosi sitten hieman vanhemmilla kökkyröillä. Mennessä sanoin kyytiläisille: " Kuha ei olis Supolle kohtalokas reissu"......ja miten siinä kävikään!?!
     
    Herje tykkää tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Samaa olen ihmetellyt aina...mutta kai se on tuo tuuuuuuuuuning-allergia jota itsekin poden, mutta voin sanoa ettei se tuolla kauheasti haittaa.
    Hip-Hop-lökäpöksyt ei juuri kiihdyttelystä piittaa vaan häipyvät sinne "monttuun" katsomaan kahva edellä ajelua.
    Kun ei mene ratakahvilaa pidemmälle eli varsinaiselle isolle varikolle, niin voi nauttia kiihdyttelystä koko päivän täydellä mitalla.
    Jorma Pulkkisen selostus tuo hiukan huvittavaa kuunneltavaa...auton huippunopeus oli sitä ja tätä blaaa blaaa....siis häh ? o_O :D
    Tapahtumaa voi suositella lämpimästi kaikille, yksi harvoja paikkoja jossa tullut itsekin käytyä radalla kokeilemassa, vaikkei mitään nopeaa autoa omistakaan :cool:
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Eihän siitä ole kuin 11v.ja silloin 15.7s eka veto ja päivän päätteeksi 15.3s ja seuraavana viikonloppuna oltiinkin Porissa vetämässä jossa 14.96s -37 Pontiacilla jolla jatkettiin 11.5s!Siitä sitten vauhti hieman parantunut ja nyt mennään 7.8s toivoen että kauden päätteeksi lähempänä 7.6s.Hauskaa on ollut ja homma jatkuu eli suositellaan kaikille!
     
    El 60 tykkää tästä.
  10. El 60

    El 60 Gearhead

    Dunkka Dunkka.. no kai tuolla ajaa pystyy :)
     
  11. viridia

    viridia Gearhead

    Onko kellään tietoa saako täällä vetää race-slickseillä (ei DOT)?
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Niin saako tolla ratamaksulla tykittää koko päivän sen minkä kerkee tuolla vai? :O

    Vähän huvittais käydä kokeilee mutta hieman kyllä jänskättää ja hävettää sinne melkeen vakiolla lähtee ajelee.
     
  13. josu

    josu Gearhead

    Kyllä tolla ratamaksulla saa ajaa niin paljon kun haluaa,ei tuolla tarttee hävetä jos käy ajamassa.jännittää saa ja varmaan jokainen jonkun verran sitä tekeekin kun lamppujen alle menee.
    Noista slikseita tulee mieleen joskun 90 luvun puolelta välin ite ainakin ajoin silloin toki tuosta on reilut 20 vuotta joten tilanne on varmaan muuttunt,voihan sitä tulla ja kokeilla,tuskin niitä kiinnostaa onko sliksit alla vai ei kun tuossa tapahtumassa ei ole muutenkaan mitään ns sääntöjä,potta päähän ja hanskat käteen ja menox
     
  14. zakk

    zakk 1st gear

    Kyselin noilta että minkälainen öljynkeräyskaukalo vaaditaan. Vastasivat että matto riittää.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Selvitin eilen järjestäjältä että slickseillä saa ajaa;)
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Huomenna halukkaat Motopark:n varttimailia ajamaan ;)
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Keli Motoparkissa loistava, lämmintä, pilvessä muttei sada...rata ihan tyhjä ja äänetön, ajanotto team on paikalla ja viimeisiä tarkistuksia viritellään radalle...silti tuntuu siltä kun olisi väärä päivä.
    Kahvilatkin ovat vielä kiinn sillä "tuning-sukupolvi" nukkuu vielä tähän aikaan.
    Normaalisti olisi jo täysi tohina päällä kisaviikonloppuna, mutta ei tällä radalle.com porukalia...
    Ensimmäiset V8:t räjähtävät käyntiin juuri ja herättävät rata-alueen.
    Kalustoa puretaan trailereista alas...alkaa pikku hiljaa tapahtumaan jotain...
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ensimmäisiä vetoja ajettu...kyllä se tästä lähtee :cool:
     
  19. xarper

    xarper Gearhead

    Sviddu kun ei kerennyt eilen vöitä ruuvaamaan autoon, mihin asti näitä lähtöjä ajetaan ja mitä pitää olla autossa?
     
  20. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kunhan auto ei vuoda mitään, penkki ja akku kunnolla kiinni, turvavyö(t) tietty hyvä olla....kypärä ja siinää tuo näyttää olevan kun katsastusta seurailin.
    Tämä päiva ajetaan...se on tietty suhteellista tämän porukan kanssa.
    Mukavasti tänne on kertynyt kalustoa tukkiautosta metanoli pyörään...10 aikoja ajeltu jo useampia.
    Kannattaa tulla vaikka katsomaan kun vielä ehtii.
     

Kerro tästä muillekin!