Nokkaketjun rattaan lukitelevy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Marvä, 17.10.2020.

  1. Marvä

    Marvä 1st gear

    Moi. Eipä löydy enää alkuperäistä kolmiosaista lukite aluslevy. Miten on. Uskaltaako laittaa ilman lukitelevy, jossa haitat käännetään pultin sivuille. Tietenkin yksittäiset, mutta ei toimi samalla tavalla.
    Mvä
     
  2. fennia

    fennia Gearhead

    Missäköhän padassa tollanen on?
    Oikean laatuinen kierrelukite ja momentti yleensä riittää.
     
  3. Marvä

    Marvä 1st gear

    Lincoln continental 62. Joo ei jää paljo vaihtoehtoja, kun oikee momentti ja lukite. Ei löydy mistää aluslukitetta. Vanhassa oli ne haitat siinä kunnossa, ettei uskaltanut laittaa.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Äkkiähän sellaisen pellinpalan askartelee.
     
  5. Marvä

    Marvä 1st gear

    No löyty tollanen Nord-Lock system prikka. Tuo kyllä riittää lukite liiman kanssa, myös nokka ketjun rattaan pulteille. Www. Nord-Lock. fi
     
    SBChevy tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!