Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nikke laitaisitko kuvan perästä? Kiinnostaisi nähdä onko se takahelma sileä, vai onko siinä kolot tuplaputkille?
     
  2. 383

    383 Gearhead

    rullaa alaspäin viewtopic.php?f=30&t=128076&start=2850
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kiitos Toni. Sileältä näyttää eli kyseessä saattaa olla 340 AAR? Tosin voi se olla BH Barracudacin. But enivei hienolta näyttää!
    Vanha pussihousu toivottaa Super Stockkerin tervetulleeksi. Siitä vaan onnea kilpipuuhaan ja kilpifriikinä jo toisessa polvessa toivon että tuohon tulee arvoisensa kilpi.
    P.S. AAR-70 on jo varattu..
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Heh heh älkää naurako! Tämä on vakava asia Hangosta Petsamoon. Ainakin Hesan ja Porvoon kautta Kuusamoon.
    hurreista puhumattakaan..
     
  5. XJR

    XJR 3rd gear

    Rebeli, eikö me enää pärjätä meidän brittikipoilla? Me sentään voidaan lohdutukseksi haistella hyvin hoidetteuja Connollyn nahkoja.
     
  6. nikke

    nikke Gearhead

    Ei oo koloja kuin wheelie barseille. Ei oo varmaan orkkiskolot :eek:

    [​IMG]

    Sain viimein laitettua noi katurenkaat alle. Vähän on eroa 185 leveydellä verrattuna 558 leveyteen 8)

    [​IMG]

    Meinas rengaskone olla vähän ihmeissään :rotfl:
     
  7. kotu

    kotu Gearhead

    Hoh siinä on varmaan rengaskone vaikeroinut ennen ku noi nakit on vanteella..Mut minkä merkkiset kumit?

    Kiva nähdä miten kulkee kadulla. Makee peli !
     
  8. nikke

    nikke Gearhead

    Kumit on Mickey Thompsonin S/R Radialit. 33x22R15. Pitäis olla leveimmät katurenkaat, mitä markkinoilla on saatavana :odroll: . Alko siihen malliin harmittaa viime kesäinen luistelu, että nyt panostetaan kaikki voitava pidon maksimoimiseksi.

    Mä luulen , että kun kaikki saadaan hierottua kohdalleen, niin pitäis olla ihan potentiaalinen katukiihdytin 8)
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Rebeli, eikö me enää pärjätä meidän brittikipoilla? Me sentään voidaan lohdutukseksi haistella hyvin hoidetteuja Connollyn nahkoja.[/quote
    Connolly ja uunikuivattua saarnia. Niistä se tuoksu tulee renkaiden lisäksi, tuhkakuppeja unohtumatta. Ja ilmatointi ofkoos, COOL!
     
  10. maverick

    maverick Gearhead

    Eiks noi ole enempi tollaset show renkaat eikä kiihdytyshommiin?
     
  11. nikke

    nikke Gearhead

    Uudet sliksit löytyy, jos alkaa kiinnostaa kelloja vastaan ajaminen 8)
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mitenkäs 300 edistyy? Uusia kuvia, videota?
     
  13. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    On se vaan helppoo olla Jukka 63.Entinen tunnus ja salasanan käyttöön otto tökki sen verran,että pääsi helpommalla vaihtamalla etukirjaimen isoksi ja salasanan uudeksi.Nyt taas toimii.Kaikki alkoi siitä kun vanha tietsikka hajos ja ostin uuden.Samalla tuli tehtyä virhe kun nostin nopeuden 10 megasta 50:n.DNA ryssi,samaan aikaan oli kaksi liittymää päällä ja uuden koneen asetukset meni vituiksi.Sähköposti ei toiminut ja DNA:n tekninen neuvonta on PERSEESTÄ.Kaikki kadonneet salasanat tulee sähköpostiin,vitun hyvä kun ei toimi.Kaiken huippu oli,kun DNA:n tekninen neuvonta sanoi, me lähetään sulle uusi salasana SÄHKÖPOSTIIN niin päästään tutkimaan sähköposti tilin asetuksia.Vittu mä avauduin,mullahan EI SÄHKÖPOSTI TOIMI, VITUN LEHMÄ.Tuli hiljasta luurin päässä. Oma tietokoneguru tuli tontille,teki tunnin töitä ja totes ei tätä sun vanhaa sähköposti osoitetta saa toimimaan.Tehtiin uusi ja nyt toimii.Anteeksi avautuminen,on niin tuoreessa muistissa.Lisäksi vielä, Windows 8 on perseestä.

    Chrysler 300TT projekti etenee ihan hyvin.Koeajoa vailla,viime syksynä rupes pelittää normi nopeuksilla.Nyt ruvetaan ottaa testiajoa kovemmilla nopeuksilla.Takapakkia tuli siinä,auto maalattin oikein kiiltävällä värillä.Roskia tuli pintaan sen verran,että se häiritsee silmää.Nyt palataan maalauksessa lähes alkuruutuun Afrikan tähden malliin.
     
  14. 440

    440 Gearhead

  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kesä on jo yli puolen välin ja kohta on jo syksy :) :)
    Mitens 300TT edistyy? videoita, kuvia yms?
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Testimoodin pitäis ola menossa, mut mitään valtavaa edistystä ei o tapahtunut sillä saralla. Viimeks vuos kaasarin kohokammio joka nyt paikattu.
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mitäsmitäsmitäs? Pikainen laskutoimitus ensitestin navigaattorinäytöstä osoittaa et ei täs nyt ihan epärealisitisilla jäljillä olla? Tusarilla kuulemma havaittu joku vihree, iso ja meni lujaa!
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No sit sukset etufillareihin kiinni ja lapinhulluilta kysymään jos pudasjärvellä vielä pääsis veteleen. Olis kyllä makea nähdä tollanen ja +3hunttii nopeutta yhtäaikaa.
     
  19. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Älkäähän vaan sitten revitelkö niillä laitteillanne :wink:
     
  20. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Jep,tulihan vedettyä ekat testivedot Tuusulan motarilla.Motti laulaa hienosti.Bensanpaineet,seokset yms näyttävät olevan kohdallaan.Tarkkailua häiritsee normiliikenteen joukossa tehdyt testiajot.3 vetoo alkaen 4500 rpm,päättyen 5500 rpm. 5500 rpm on navigaattorin mukaan 236 km/h.Motti on kiertänyt 7000 rpm turvallisesti vartin kisoissa.Pikaisen laskutoimituksen mukaan 7000 rpm on 300 km/h.Keula tuntuu kevenevän tossa vauhdissa jonkun verran.Pitää laitaa kiinni talvella tehty "Aerokit" ja mennä johonkin parempaan paikkaan katsomaan mihin se rundarin neula pysähtyy :D Ens kesäksi tulee pari tuumaa korkeammat renkaat,jotta saadaan teoreettinen nopeus korkeammaksi.Ja voihan aina sitä rundirajaa nostaa ylemmäksi :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!