PRIMER VALOKUVAKISA N VOITTAJA ON VALITTU!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 28.11.2018.

  1. kontra

    kontra Gearhead

    Primer Magazine järjestää tuttuun tapaan valokuvauskilpailun. Voittaja palkitaan Helsingin Kustom Kulture Showssa 9-10.2.2019. Voittajalle luovutetaan kehystetty suurkokotuloste voittolaukauksesta sekä ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan!

    Säännöt
    Kuvan tulee olla otettu Suomessa vuonna 2018.
    Kilpailuun voi osallistua enintään kahdella kuvalla/kilpailija.
    Kuvia saa käsitellä kuvankäsittelyohjelmilla.
    Kuvassa ei välttämättä tarvitse olla ajoneuvoa. Kunhan se liittyy jollain tavalla rodien, kustomien ja kustom kulttuurin maailmaan. Jos lähetät kuvan/kuvia, joissa esiintyy ihmisiä, varmistathan kuvissa esiintyviltä henkilöiltä, että he esiintyvät teoksessasi.
    Primer Magazine pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia painotuotteissaan.

    Lähetä kuvasi sähköpostilla 31.12.2018. mennessä osoitteeseen: ari.berghall@arialmainos.fi. Laita sähköpostin otsikoksi. "Vuoden Hotrodkuva". Laita mukaan myös yhteystietosi (puhelin, postiosoite, sähköpostiosoite). Lähetä kuvat mahdollisimman suurella resoluutiolla.
    Lähetä paperikuvat osoitteeseen: Arialmainos, Santatie 17, 03620 KARKKILA. Laita kirjekuoreen otsikoksi. "Vuoden Hotrodkuva". Paperikuvia ei palauteta, ellei mukana ole postimerkillä varustettua kirjekuorta.

    [​IMG]
     
  2. kontra

    kontra Gearhead

    Primer Magazinen valkuvauskilpailuun voittaja on valittu. Kilpailuun osallistui ennätykselliset 20 kuvaajaa yhteensä 33 kuvalla. Primer Magazinen toimituskunta suoritti voittajakuvan valinnan "sokkona", eli anonyymeistä kuvista eniten ääniä saanut nousi voittajaksi!
    Ensimmäistä kertaa Primer kuvakisan historiassa ykkös- ja kakkossija menivät samalle kuvaajalle!!
    Raati antoi eniten ääniä:

    1. Virve Salonen
    [​IMG]

    2. Virve Salonen
    [​IMG]

    3. Toni Himmelroos
    [​IMG]

    Onnea voittajalle ja kiitos kaikille kilpailuun kuvia lähettäneille!
    Voittaja palkitaan Helsingin Kustom Kulture Showssa 9-10.2.2019 ja voittajalle luovutetaan kehystetty suurkokotuloste voittolaukauksesta, sekä ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan!
     
    Pöllyttäjä-73 ja juha745 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!