Risteilystä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 10.9.2007.

  1. luppes

    luppes 1st gear

    Ei syytä huoleen, kaikki FHRA:han tulleet varaukset pitäis olla kunnossa ja laskut tulee jossain vaiheessa, varmaankaan kaikki ei ehdi maksaa laskua mutta liput on kuitenkin olemassa. FHRA:n toimihenkilöt ( Emilia ja Luppe )jakavat liput Siljan terminaalissa omassa pisteessä eli ei kannata mennä Siljan omille lippuluukuille paitsi ne jotka ottaneet liput jotain muuta kautta.

    - Luppe -
    Nothing cruise chief
     
  2. hejo

    hejo 1st gear

    Näin minä ajattelinkin että homma etenee,Luppe ja Emppu yhtä uskollisesti siellä tiskin takana kuin se ikuinen turun vesisade mikä aina risteily vieraat sopivasti kastelee.. :eek:
     
  3. Henski

    Henski 1st gear

    Rankka reissu takana. Kiitokset järjestävälle taholle ja kanssamatkustajille. Suht peikkomainen olo!

    Speziaalionnittelut Mopoilijalle vuoden journalistipystistä! Oikeeseen osoitteeseen meni!
     
  4. Hesus

    Hesus 1st gear

    multakin bongat järjestille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Mopoilija sä ooooooooooot kunkku. pokaali meni oikeeseenosoitteeseen

    T
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitos kaikille mukana olleille ja Mopoilijalle onnittelut.Terv:Kari Laitinen Pro Et 1337.
     
  6. hejo

    hejo 1st gear

    Rapulaiset kiitokset kanssamatkustajille ja isot onnittelut Mopoilijalle!
     
  7. Cata

    Cata 1st gear

    Kiitokset myös meidän tiimin puolesta kaikille risteilystä, kivaa oli, paha olo tuli, kaikkea ihmeellistä muistelisin keskustellun ja ehkä onneksi en ihan kaikkea muista, toivottavasti ei muista kukaan muukaan :). Mutta nyt onkin sitten kausi virallisesti päätöksessä ja voidaan alkaa seuraavaa suunnittelemaan. Onnea kaikille palkituille, erityisonnittelut Jarille vuoden toimitsija- tittelistä. Ei tainnut mies tietää miten isoksi tämä homma muutamassa vuodessa kasvaa, kun mp-puolen yleismieheksi lähti. Toivottavasti jaksat vielä pitkään jatkaa!!

    -Cata-
     
  8. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Kiitos vaan kaikille onnittelioille ja eritysesti niille jotka tämän palkinnon minulle "järkkäs". (ansaitsin sitten tai en) :)
    Jatketaan ensivuonna kuvaamista jos vaan aikaa riittää :wink:
     
  9. mika112

    mika112 1st gear

    onnea vaan kovasti kaimalle.....kyllähän tälle lajille aina löytyy aikaa
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Oli taas ihan mainio risteily ja toipuminenkin edistyy. Tänään pystyy jo kävelemään. Onnea minultakin kaikille palkituille.
     

Kerro tästä muillekin!