Sähkötestauslaite Sealey

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja virta, 19.3.2020.

  1. virta

    virta Gearhead

    Jonkun aikaa tehnyt mieli hankkia sähkökynää monipuolisempi laite auton sähköjen testaukseen. Ebaysta kautta kiinasta löytyi tuollainen sealey runsaan parinkympin hintaan.
    Nyt kun laite näpeissa ja muutama ongelma sillä jo ratkaistua, on kyllä tosi kätevä.Laitteessahan on tuollaiset 5 metrin kaapelit jotka kytketään auton akkuun, sitten voit testata virran ja maan saatavuuden, laite osoittaa ne ääni ja valomerkin, kohdevalaistuskin löytyy. Sitten laitteella napinpainalluksella voi tuoda virtaa ja maata testattavaan laitteeseen.
    Kun tuossa korjasin ovikaiutinta niin tuolla ratkesi nopeasti, maa puuttui ja maata tuomalla kaiuttimeen se alkoi soimaan, vika oli maajohdon jatkoliittimessä.
    Muilla kokemuksia tai laitetta omistuksessa??
     
  2. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Laitappa linkkiä, minkälaisesta laitteesta on kyse, heräsi kiinnostus ;)
     
  3. pe-le

    pe-le 1st gear

    mulla on power probe ja autel merkkiset laitteet,,, autel on käytössä työmaalla, on kyllä tietyissä hommissä kätevä, kannattaa kuitenkin olla varovainen mihin syöttää maata tai plussaa, tuolla kyllä polttaa helposti jotain autosta,
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Alkuun ajattelin, että täysin turhake, mutta kun katsoin laitteen mainosvideon, niin alkoi kiinnostamaan.
     

Kerro tästä muillekin!