Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

  1. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Vai onko se vieläkin vanhempi jäänne kun haluttiin jakaa työt tasaisemmin koko vuodelle...ja itseasiassa vielä vähentää niitä kesälomien ajaksi.

    Mitähän siitäkin tulis jos kaikki sais katsastaa autonsa heinäkuun alussa kun kesälomat alkaa...no lomalaisilla olis kyllä aikaa odottaa....
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    www.vannetukku.fi

    Google
     
  3. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Oli muuten aikaisemmin niin, että nastaerosta voi antaa korjauskehotuksen...mutta jostain syystä se muutettiin.
     
  4. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mulla on aikaa saada leima huomiseen. Tilaaminen jostain ei tullut kysymykseen. Kyllä varmasti Suomenmaalta rengas löytyy, jos rupee ettiin.
     
  5. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Jaa, mutta eipä olis ollut tuollakaan Nokian hakkapeliitta c:tä
     
  6. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Eli siis sun mielestä tää pykälä on ihan järkevä ja yksi oikea korjaus on huonontaa kaikki renkaat samalle tasolle?
     
  7. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    missähän 305 on tuo 187 hv?? ehkä jossain 9? luvun "sportissa" ehkä?
    pää asiassa noihin on ilmotettu n 140 hv ja nekin on yläkanttiin. :rotfl:
    ja sen teho määrän saa selville siintä valunumerosta. :wink:
     
  8. audiq

    audiq Gearhead

    Aiemmin kirjoitit, ettet mistään saa renkaita. :lol:
    Niin, ei ollut mitenkään vittuilua nuo linkit. Laitoin ihan pyytettömästi auttaakseni. Ja en tiennyt, että noin lyhyt oli korjausaika. Kuukauden olen aina itse saanut.

    Pykälä on ihan järkevä. Kyllä minä harmituksen ymmärrän ja harmitti minuakin, kun nastarenkaat, joissa oli 8-9mm pintaa jäljellä menivät kierrätykseen ja piti hommata uudet, kun nastoja puuttui tai oli poikki liian paljon. Tosin vaihdoin ne ihan oman ja muiden turvallisuuden takia, ilman katsimiehen huomautusta. Onhan se mukavampi ajellakin, kun on pitoa.

    Laillinen "korjaus" on tosiaan nyppiä nastoja paremmista pois, mutta mielestäni järkevin korjaustapa on hommata huonojen tilalle uudet renkaat.
     
  9. GMies

    GMies Gearhead

    Ei kertakaikkiaan mitään. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Eihän täällä toimi mitkään kausiluontoiset toimet :rotfl: :rotfl:

    Katsastustoiminta on viranomaisvetoista, se tarkoittaa, että muutoksia tulee heidän näkemystensä mukaan, eikä suinkaan asiakkaiden. Innovaatiot ovat vain ja ainoastaan virkamiehen päässä.
    Muilla liiketoiminnan aloilla asiakkaat määräävät tahdin, jos firma mielii pysyä toiminnassa, mutta katsastusala on päinvastoin, siellä firma määrää tahdin ja asiakkaat vikisevät.

    Ymmärrän kyllä kantasi, mitäs sitä turhaan alkaa reuhtomaan jos palkka tulee vähemmälläkin.
    Olis ehkä kuitenkin katsastusalan ihmisten, aina trafia myöten syytä vilkaista peiliin, että mistä ja miten ne muut ihmiset, joilla ei ole lainsäädäntöä turvaamassa ansioita, sen leipänsä repii.
     
  10. rapis

    rapis 1st gear

    lähinnä tuossa oli pointtina se että minkälaisen tositteen katsuri hyväksyy ja se että tuota teho pykälää ei mitenkään pystytä valvomaan.
     
  11. PauliP

    PauliP 1st gear

    Olen kyllä Cutlass Cruiserin linjoilla, autothan katsastetaan sen takia että ne ovat turvallisessa kunnossa. Ja jos sen turvallisen kunnon saisi tarkastaa silloin kun asiakasta huvittaa niin voisi olla aikamoisia ruuhkapiikkejä. Mulla ainakin jää katsastaminen aina viimetinkaan, parempi että silloin ei ole ruuhkia, eli hyvä että on jaksotettu pitkin vuotta nuo katsastukset.
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eikös koneenvaihtoon tartte muutenkin nykyään lapun että on "siitä ja siitä" autosta, sekä myyjän tiedot. Hoidat myyjäksi Pertin ja Pertti vakuuttaa että se on sunnysta se moottori. Eli sit sulla on siinä 75 heppainen sunnyn moottori.
     
  13. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    kehu autoa maasta taivaaseen.. ei mitään nipottamista.. on kuulemma poikkeuksellisen hyvä auto.. syytäkin kehua (prkle :mad: ).. jynttäsin sitä tuolla tallissa kaks päivää ennen leimalle menoa :poff:

    en henkilökohtaisesti koe tarvitsevani pakkokulutusjär.. eiku katsastusjärjestelmää mihinkään :wc:

    eri asia olisi, mikäli ottaisivatkin oikeasti jonkin vastuun sitten sanoistaan ja mittauksistaan.. eihän sieltä mitään takuuta saa.. miksi korjaamon työstä ja osista voi saada takuun, mutta katsastuskonttorilta ei? miksei autojen katsastamisesta / autokorjaamolla käyttämisestä voi tehdä kotitalousvähennystä tms. antakaa nyt jotain porkkanaa siihen katsastukseen, keksikää jotain! mulle ei riitä paska kahvi ja maitojauhe 73-130e / laaki :poff: :rotfl: no tänään oli onneksi kiva konttoriblondri, joka oli tekoälyttänyt itsensä, hänen kanssaan rupatellessa meni mukavasti tovi ja tyllerö tuli paljastaneeksi, ettei suutarin lapsilla todellakaan ole edes sukkia :poff: mm. autot ajokiellossa ja tuonu pojille autonsa tutkittavaksi, kun jarrut aivan kuulemma "perseestä" ja rutisevat jotenkin kummallisesti, kun jarruttaa lumella...ym. jne. :pinup: :rotfl:
     
  14. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^miun käyttämällä asemalla on oikein hyvää kahvia ja punaista maitoa. kermaa käyttäisin, mut on se varsin hyvä korvike. määräaikaiskatsastus 40€/55€.. ja kalleinkin päästötesti "vain" 27€.. miun autot tosin menevät 16€:n hinnalla ku ei ole mitään hienouksia. tosin oon ottanu tavaks käydä tos naapurissa hakemassa lapun etukäteen, suht saman hintainen mut säätävät tarvittaessa kohdalleen.

    mitä porkkanaa sie vielä tarviit? vaihda konttoria ni saat paremmat sumpitkin..
     
  15. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    onko siellä punatukkainen konttorintäti :eek:

    ei ne :pinup: vaihtamalla parane :rotfl:
     
  16. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Re: .

    jep.. porkkanatukkainen on se täti.
     
  17. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Joo unohtu mainita, että soitin Hämeenlinnan liikkeet läpi, joista olisin saanut nopeasti :)
     
  18. Damned

    Damned Gearhead

    [​IMG]
    :rotfl:
     
  19. mke77

    mke77 Gearhead

  20. pas2

    pas2 Gearhead

    No ni. Olipa taas katsastus. Pieni reikä helmassa ja vähän heittoa rumpujarruissa nii ei kelpaa. Ja käsijarru ei ottanu mutta emmä sitä käytä ku on manuaalivaihteinen. Ja takaiskarissa pieni vuoto, siitäkin hylky vaik olis voinu kirjottaa korjauskehotuksen. Kylä nyt harmittaa.
     

Kerro tästä muillekin!