Syyskokous 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 17.10.2012.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Tallilla jäsenille tarkoitettu sääntömääräinen syyskokous 3.11.2012 klo 16.00.

    Nyt olisi sitten se aika raahata perse tallille ja avata suunsa. Nyt on juurikin se oikea aika keskustella tallin asioista ja vaikuttaa. Kokouksessa mm valitaan ensi vuoden johtokunta. Kokouksen jälkeen on turha kitistä ja natista vaan kokouksessa avataan rohkeasti se suunsa ja puhutaan asiat niinkuin ne on.

    Koska tulevalla kaudella on paljon uusia tallipaikkalaisia ja uusia jäseniä muutenkin niin käydään samalla lävitse kerhon kahvihuoneessa oleva hätäuloskäynti, jos sattuu joskus hätä tulemaaan enkä nyt puhu vessahädästä :poff:
     

Kerro tästä muillekin!