takalasin lämmitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja iji-69, 29.11.2001.

  1. iji-69

    iji-69 1st gear

    eli miten saa korjattua "pimeän" karvan takalasin lämppärissä muuten kuin vaihtamalla koko lasin? vai saako? toinen kysymys: Fordin kvartsikello on alkanut jätättää puoli tuntia pakkasöinä. missä vika? ja kolmas kysymys. Caprin pyyhkijöistä katosi automaattinen pysäköinti. katkaisijalla saa parkkiin ja muuten toimivat normaalisti. oisko purettava koko kojelauta ja vaihdettava pyyhkijänmoottori? autossa on jalkapolkimella toimiva kertapyyhkäisy ja pissapoika. Ei saa hihitellä,se oli teknologian riemuvoitto 32 vuotta sitten. <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif"> niin ja automerkin vaihtokaan ei tule kyseeseen. <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  2. ana57

    ana57 1st gear

    Joskus oli myytävänä kynsilakan tyyppistä johtavaa lakkaa jolla ko lankoja sai korjattua. Pyyhkijän moottorin hammasvaihteessa on maadoitusmekanismi joka hoitaa palautuksen, vika löytynee sieltä, jos moottorin maadoitus(johto) on kunnossa.
     
  3. seppo

    seppo 1st gear

    Joo, takalasinlämmittimen korjaukseen on olemassa "johtavaa maalia", en vaan tiedä mistä löytyy. ja mitä kelloon tulee, niin se on varmaan vain likainen tai pikeentyneet rattaat/laakerit. pura, puhdista ja öljyä hienolla öljyllä.
    turha varmaan sanoa että pienet rattaat on kivoja etsiä autotallin lattialta.
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    On itselläkin tarvetta tolle johtavalle lakalle, joten kyselin vähän. Paikallisesta Osaset-liikkestä löytyi möyhäpurkki hintaan 81 mk. Ainetta on 1,42 g, joten kilohintaa on jonkinverran, mutta mitäpä sitä ei tekisi näkyvyyden takia. Onnistuneen suorituksen jälkeen voikin sitten tummentaa takalasin umpimustaksi :grin:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 4dFunClub 2001-12-13 17:44 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!