Tukehtuu...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lesabre85, 3.11.2001.

  1. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    Siis onko kaasarin säädöt päin jotain kun lähen liik.valoista, niin ryömintä toimii ja jos painan vähäsenkin kaasua, niin tuntuu kuin kaasari tukehtuisi ja jos muistini toimii oikein, niin ainoastaan D-pykälä päällä tekee tämän kepposen ja liikkeelle pääsee kun lirkutteleepi kaasujalkaa pikkasen... vai olisiko autom.ryyppy rikki??? onko hirmus vaikia asentaa manuaaliryyppyä?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sanoit että ainoastaan D:llä tekee niin... silloin turbiinin lukko voi aiheuttaa tämän, eli se menee päälle heti kun laitat vaihteen d:lle (jos sulla on lukkoturbiini). Mulla oli yhdessä autossa näin..ja se tuntui kun säädöt olisi ollut poskellaan ja vikaa haettiin aluksi juuri kaasuttimesta.
     
  3. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    näin tosiaan muistelen et 1, 2 silmässä ei aiheuttais tämmöistä ilmettä... mutta tämän tänä iltana vielä tarkistan. jos vika on lukossa, niin korjaus???
     

Kerro tästä muillekin!