Vetarin korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja aaCHEVY, 3.8.2003.

  1. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Meni vetari Blazerista, laakerin kohalla kunnon jurmut, oli näköjään jo kertaalleen korjauslaakerilla "ehjätty". Oon soittanu purkaamot/vastaavat läpi eikä oo vaan löytyny. On joku edellisistä omistajista vaihtanu siihen 12-pulttisen perän ja tuntuu olevan vetarit hakusalla.

    Vein sen vetoakselin sorvaamoon, ja nyt siihen tehään laakerin kohalle holkki päälle, johon toi laakeri vastaa. Työstäjä guru arveli, että korjaaminen onnistuu ja holkin pinnasta saa vetakselin kovuisen joten pitäisi kestää normaali käytössä pitkään.

    Onko muilla kokemuksia korjatuista vetareista? :???: :???: :???: :???: :???:

    Jos joltain sattuu löytyyn 12-pulttisen Blazerin perän vetari niin voisin ostaa sen pois!!!!
     
  2. Timmo

    Timmo 1st gear

    Joskus jonkun kinnerin vetarista oli menny booriosasto sileeks niin ehjättiin se täyttämällä, sorvilla ja jyrsimellä ja tais se kestääkin. Kannattaa vaan nuo materiaalit selvitellä eka...
     
  3. bbford

    bbford Gearhead

    Kyllä sen holkkihomman pitäis toimia.No hätä.
     
  4. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Eipä sit korjaus onnistunu, nähtävästi holkki oli liian pehmeetä ainetta. Alle 1000km ajelun jälkeen söi laakeri jurmut, tälläkertaa siihen sorvattuun holkkiin.

    Joten taas ollaan lähtö tilanteessa :cry:, ilmeisesti ehjää vetaria ei löydy. Jos joltain löytys ehjä perä, käy kymppi tai kakstoistapulttinen kunhan välitys ois 3.07
    Ostasin sellasen HETI! :-o
     

Kerro tästä muillekin!