virranjakajan säädöt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja eero.lahtinen, 12.6.2009.

  1. eero.lahtinen

    eero.lahtinen 1st gear

    Vaihdoin 400 Plymouthin -74 virranjakajan alipainesäätimen. Koneessa on kärkien tilalla siipipyörän näköinen laite, joka katkoo virtaa ottamalla kiinni jonkinlaiseen tunnustelijaan. Jouduin irrotamaan tämän tunnustelijan ja nyt en tiedä kuinka lähelle siipipyörää se tulee säätää. Jos jättää välystä, ei kipinää tule. Uskaltaako sen säätää ihan kiinni?
    Ei ammattikoulussa 70-luvulla näistä puhuttu.
     
  2. Dodge_swinger

    Dodge_swinger 1st gear

    Välys 0,006-0,008" eli noin 0,15-0,20 mm
     
  3. Timi

    Timi 1st gear

    Jakajan säädöt

    Jos ei ole "magneettivapaata "tulkkia niin mä mittasin sopivan paksuisen lomakkeen ja säädin sen avulla.Kun ostin uuden pikupin sen säädöt eivät riittäneet alkuunkaan vaan viilaamaan liikerataa suuremmaksi.
     

Kerro tästä muillekin!