Wagoneer NCL-47 vm75 missä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja audiq, 12.10.2005.

  1. audiq

    audiq Gearhead

    Olisiko jollakin tietoa kyseisestä ajoneuvosta?
    Väri sininen/korkeat puuteipit (vuonna 85). Rekisterissä ainakin vielä vuonna 94 (hki)
    Tekniikka V8+aut. Myydessä vuonna 85 puuttui toisesta etulokarista teippaus. Olen kiinnostunut kaikista ajoneuvoon liittyvistä tiedoista.
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Wagoneer on vieläkin hukassa! Se on selvinnyt, että auto ei ole ollut ainakaan muutamaan vuoteen rekisterissä, mutta jos joku tietää auton vaiheista, niin olisi hyvä jos kertoisi niistä tänne.
     
  3. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    NCL-47

    Ajoneuvo on poistettu rekisteristä niin kauan sitten, että tiedot on saatavissa ainoastaan puhelinpalvelusta



    sanoo AKE
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

    Kiitoksia tiedoista!
    Osaatko määritellä mikä on tuo "kauan sitten", kun en löytänyt mittarilukemaakaan, eli johtuisiko vaan siitä, ettei muitakaan tietoja ole vai olisiko poisto tapahtunut ennen kun lukemia alettiin kirjaamaan (eli onko mittarilukematiedot samassa tietokannassa auton tietojen kanssa vai onko eri tietokanta?) Kesällä -94 oli aivan Helsingin keskustassa omistaja, mutta silloin ei saatu tarkkaa osoitetta. Jos auto on rekisteröity uudella tunnuksella ja silläkin jo poistettu, niin löytyykö se tieto vanhallakin tunnuksella vai löytyykö vasta uuden tunnuksen "takaa" vanhat tunnukset, siis jos auto olisi ollut rekisterissä vielä esim-98 uusilla tunnuksilla, niin löytyykö tiedot vaan uudella tunnuksella (siis jos haetaan normaalisti tietoja, puhelinpalvelusta varmasti millä kilvillä vaan löytyy tiedot)? :odroll:
     
  5. audiq

    audiq Gearhead

    Sain vähän uutta tietoa autoon liittyen.
    Poistettu rekisteristä 31.12.1990, eli aikaisemmin saamani tieto oli väärä.
    Poistohetkellä auton omistaja kirjoilla Hyvinkäällä ja nimi J.Koivisto, syntynyt -65.
    Auton valmistenumeron loppu MN057957.

    Voi olla, että Hyrylän Ristikivellä toimineessa romuttamossa vuonna (noin) -91-93 näkemäni Wagoneer olisi sama auto, mutta tuo tieto on vain olettamus.
    Jos jollakin tietoa autosta tai omistajasta, niin viestiä tulemaan.

    Ja soittelin jo kaikille J.Koivistoille (Niitä oli aika monta), kukaan ei tunnustanut, joten muut keinot kuin puskaradio alkavat olemaan vähissä.
     
  6. perkele

    perkele Gearhead

    ja muistaakseni ristikiven romista ei enää ole..... :soosoo:
     
  7. audiq

    audiq Gearhead

    ^ Ei ole enään ja tämä oli se ensimmäinen tarha.
    Löysin paikan nykyisen haltijan ja kertoi löytäneensä Wagoneerin peltejä, kun tonttia siivosi, mutta tuolloin ei muuta autosta enään tontilla ollut.
    En tarkalleen tiedä, koska auto sieltä hävisi ja koska ne pellit löytyivät.

    Moottori oli autosta silloin 90-luvun alussa myyty, mutta oli myöhemmin palautettu nokalle, kuulemma ostaja ei ollut saanut toimimaan.
    Koska keulapellit olivat irroitettu, en pystynyt tarkistamaan, että puuttuivatko teippaukset.
    Myöskään kilpiä ei ollut paikallaan, mutta auton sisällä oli muistaakseni R-alkuinen kilpi (pitkä), jonka tuolloin oletin kuuluneen autoon.
    Myöhemmin aloin tuota epäilemään, koska harvassa tuon ikäisessä Jenkissä on muu kuin N-alkuinen.
    Sama vas. takalista autosta puuttui.
     
  8. perkele

    perkele Gearhead

    se mitä mä siel romiksel aikoinaan ramppasin niin wagoneeriä en siellä nähny kertaakaan.....
     
  9. audiq

    audiq Gearhead

    ^ Muistelen, että paikka täyttyi Volvoilla jossain vaiheessa ja silloin luultavasti myös omistaja on vaihtunut, eli auto on hävinnyt sieltä ennen sitä aikaa.

    Se oli ensimmäinen rivi portista, kun lähdettiin vasemmalle ja oikealla puolella, puolivälissä "käytävää", siinä se lepäsi keula käytävällepäin. :cry:
     

Kerro tästä muillekin!