west coast street cup 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, sen syrjijan tunnistaa sitta etta se seisoo siina kuusen edessa ja silla on naama vielakin mustana :rotfl: :rotfl:
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Sori, ei kai se niiiin pahasti savua :rotfl:
     
  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Oolsprait, finaalit on kärsitty ja maineet ja kunniat jaettu..
    Oli taasen pitkähkö päivä, jonka meinasi pikku sateenripottelu pilata. No, kun hetken odotettiin niin tulihan sitä vettä hieman enemmän. Ja kun ainavaan odotettiin aikamme niin sade loppui, rata kuivui ja kuskit pääsivät suoralle purkamaan patoutumiaan.

    Odotus kyllä kannatti! Nähtiin upeita suorituksia mm Kalliomäen Hannun upeat kasin ajat parinkymmenen metrin keulimisien saattelemana (mahtoikohan takapyörä leikata 60ft kennon?!) ja Rajamäen Mikan uskomattoman upean (eli suomennettuna Nurmoolaisen upean?) -66 Chevelle 2d tolppakiiturin..

    Pitkästä sadepaussista huolimatta oli ihan hienot kisat jälleen! Cruising alkoi perinteisesti jo ennenkuin päivä oli radalla päättynyt ja sitkeimmät sissit viettävät parhaillaan Sea&Sand pileitä. Minä ajoin kiltisti kotio tumppaamaan fotoja nettiin..
    :wink:
     
  4. 67Camaro

    67Camaro 1st gear

    Onnittelut jälleen kerran Hapelle uskomattomasta 8.68sec ajasta !!
    Uskomattomat wheeliet kyllä !

    Ja onpa porukalla ihmettelemistä kuinka parilitrainen VAPARI Escortikin käyttäytyy lähdössä : http://public.fotki.com/Rinnewood/races ... 08061.html

    Kuvan Takatupakin paukautti 10.8sec vapariescolla !
     
  5. Hate

    Hate 3rd gear

    10 kautta A-ryhmää, 6 mestaruutta joista 4 putkeen=YLIVOIMAA
    hyvä,hyvä Mika ja onneks olkoon! :D

    [​IMG]
     
  6. rl

    rl Gearhead

    upet keulat!

    Mahtavaa vaasalaista ylivoimaa!! Pitäiskö B-ryhmän kaivaa ne viimeiset jokerit kun A-ryhmä alkaa ajaan aikasta lujaa!
     
  7. triniemi

    triniemi Gearhead

    :eek: Jos Takatupa sattuu tänne eksymään niin kiinnostais kyllä miten toi oikein tehdään? Eli vaikka painojakauma, linkkien leikkauspiste, ykkösen välitys, perävälitys ja muut kikkakolmoset.

    Ja onnittelut Hapelle, ei oo kukaan tainu vaparikoneella millään D-ryhmän säännöillä vielä kovempaa menny? Mikä mahto olla Niemisen -55 Chevyn ennätys?
     
  8. Luntti

    Luntti 1st gear

  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Minkäs luokan laite toi twinturbo Challenger on? Miten kulki?
     
  10. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    ET-bracket, Luoma-aho oli rakentanut uuden, hienon ja vielä radikaalimman laitteen....
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    Asiaa! Luoma-Aho oli ilmoittautunu FHRA finaaleihinkin ja säkällä pääsee ajaan sitä vastaan vielä!
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Onkohan Hohtarin Veikon vanha?
     
  13. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Tuli sitten taasen tehtyä Raketilla uusi ennätys, joka on nyt 12,796 s 168,021 km/h ja 60 ft 1,844 s.

    Loppunopeus tippu, mutta lähdöt parani.

    Pyritään saamaan V8 päiville takavakaaja paikalle ja katsotaan mitä tapahtuu.
     
  14. Slow66

    Slow66 1st gear

    Kiitokset Rinnewoodille kuvista (ja kehuista, tässähän ihan :oops: ).
     
  15. avo-65

    avo-65 1st gear

  16. SQ

    SQ Gearhead

    Olihan joo hienot kisat! Vähän ihmetytti se alun odottelu ja tauko kahden vesipisaran jälkeen. Siinä olis hyvin ehtiny ajaan pitkälti toista kierrosta ennen kun alkoi oikeesti satamaan. Iltapäivästä sitten ajettiinkin hyvään tahtiin ja pirun lujaa, rata oli ainakin kunnossa. :)
    Mulla oli vieraana kisoissa 4+1 italialaista jotka pätkytteli pelipaikalle Harrikoilla (varmuuden vuoksi Nordkapin kautta ettei Bolzanosta muuten olisi liian lyhyt matka, ei kuulemma kehtaa ihan pikkupätkää lähtä istumaan), olivat elämänsä ensimmäistä kertaa drag-kisoissa ja viihtyivät erinomaisesti. Kiitokset kaikille teille jotka tekivät heidän reissustaan onnistuneen. Iltabileissäkin olivat viihtyneet mainiosti. ISO miinus kuittenkin tarjontapuolesta!!! Makkaramyyjä taisi olla lentokentällä ainoa syötävää myynyt ja hänkin oli pistänyt kojun kiinni joskus kahden aikoihin! Alkaa siinä isoa miestä heikottaa kun edellinen ateria oli aamupala Simossa...

    JES! Hape sai siinä samalla muutaman italialaisen fanin. :) (soittelivat mulle varikolle katsomosta että onko se Camaro tulossa kohta viivalle vai lähetäänkö syömään. Ei menty syömään...)
    Tuossa halvalla digipokkarilla kuvaamani pätkä tuosta 8.6 lähdöstä. On se hurja... http://www.cc.puv.fi/~oh/auto/video/MVI_7997.avi

    Ja viteonpätkää tuostakin. 10.9 tais mennä tässä lähdössä, keulat oli vähän maltillisemmat kuin siinä 10.8 lähdössä joka ei valitettavasti tarttunut muistikortille. http://www.cc.puv.fi/~oh/auto/video/MVI_7994.avi


    Kiitokset kaikille osallisille (erityisesti Erelle) loistavasta päivästä! Kuviakin tuli otettua, latailen niitä fotkiin sitten kun kerkeen.
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Omiin tavotteisiin tavallaan päästiin kisoissa. Rikkoutunut ahtoletku hidasti menoa lopuksi ja lisäsi savun määrää säädöistä huolimatta. :oops: Aikakortteja yhdistelemällä melkeen jo pääsee siihen tavoitteeseen mikä oli ennen kisaa :rotfl: No parin viikon päästä sitten uusintayritystä jos sitten päästäisi uusille sekuntiluvuille.

    Kaveri kans paranti omaa ennätystään vakio-Challengerilla. Näköjään peltisarjat on aivan turhia isolohkossa, aika parani kun vaihtoi valusarjat takaisin paikalleen :lol: Paras tulos siis 12,5/178
     
  18. Fast67

    Fast67 1st gear

    Kiitos vaan kaikille kehuista ja kannustuksesta! Ja kuvista sekä videoista myös.

    Tässä linkki videoon, jossa ikuistettuna viimeisen lähdön hurja keuliminen joka vei kennotkin lopulta mennessään. Kiitos videosta ja luvasta sen käyttämiseen Pasi Vaahteralle.

    http://www.cam67.1g.fi/kalliomaki/kalliomaki.avi

    FHRA:n finaaleissa nähdään!

    t: Hape DS310
     
  19. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  20. triniemi

    triniemi Gearhead

    Hape, teittekö jotain muutoksia Camaroon,? Ei kai se viimeksi FHRA:n kisoissa Kalajoella ihan noin kovasti keulinu?
     

Kerro tästä muillekin!