ford HEI jakaja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mikko69, 20.10.2007.

  1. mikko69

    mikko69 1st gear

    vähän tyhmä kysymys saattaa olla mut niin on mieskin :lol: eilikkäs -79 mallin 351w koneessa on tommonen hei jakaja keskipakosäätimellä, niin miten siihen saa kierrosten rajoittimen toimimaan? täytyykö siihen ostaa sytkäboksi vai saako sen jotenkin muuten? tarkoitus olis laitaa joku semmonen 5000-5500rpm?
     
  2. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Kyseessä on varmaan Duraspark?
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

  4. mikko69

    mikko69 1st gear

    se on juuri tommonen möykky kun tossa ylemmässä linkissä seisoo! mutta sinisen värinen vaan. voiko sen kanssa laittaa sytkäboksin? sillä ainakin sais sen rajoittimen toimimaan? eikä se ainakaan huonontaisi kipinää kaiketi? :odroll:
     
  5. mikko69

    mikko69 1st gear

    onko kellään tietoa että voiko sen kanssa laittaa jonku sytkäboksin ja onko mitään hyötyä/haittaa?
     

Kerro tästä muillekin!