flleetside tankki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja choppers, 31.10.2007.

  1. choppers

    choppers 3rd gear

    jollain tietoa -91 fleetsiden 4.3tbi 4x4 tankin (vissihin 120l tai 140l) paluulinjasta, että mäneekö paluuputki miten lähelle pohjaa ja onko linjassa takaiskuventtiiliä välissä.. olen meinaa webastoa asentamassa tos vkloppuna ja ei miilläää viittis irrottaa tankkia kattomisen ilosta! 8)
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ainakin vanhemmissa ei juurikaan putkea paljon tankin sisällä ole (siis imuputken lisäksi). Paluuputki päättyy melkein heti tankkiin päästyään.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tarkistetaas, tossa just eilen laitoin vastaavan vuotiseen ja samalla tekniikalla olevaan uuden imuputkiston ja pumpun.....




    Joo, paluuputki menee pohjalle asti, itseasiassa pumpun alareuna on tuettu tuohon paluuputkeen!!!!! Ja ei ole takaiskuventtiiliä!!!!
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Mulla on 89 pickupin tankista otettuna valokuvakin, jossa näkyy kaikki ne putket. Lähetä yv ja muutkin, jos haluatte nähdä miltä siellä TBI-pickupin tankin sisällä näyttää!
     
  5. choppers

    choppers 3rd gear

    kiitoksia paljon tiedoista :) säästänpähän taas sitä kallista aikaa!!
     
  6. jylhä

    jylhä 1st gear

    aika paljon nuo kuormuri tehtaat kieltää paluulinjoista polttoaineen ottamisen, pelkäävät sen ahdistavan paluulinjaa kai? kohtuu helposti sais sen omankin imuputken asennettua, mutta mahtaako sen omissa asennuksissa olla niin väliä.
     
  7. choppers

    choppers 3rd gear

    juu no tää on malliltaan thermo top mikä tulee paluulinjan väliin. laitteessa oma kerääjä säiliö, mut täytyy olla esteetön virtaus paluu linjalla molempiin suuntiin ja mm. ilma vaaran ehkäsemiseksi paluuputken pää oltava pa-pinnan alla.. jos tuasta ny mitää tolkkua sai, mut kummiskin..
     

Kerro tästä muillekin!