vanteet jenkkilästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja freaks, 13.11.2007.

  1. freaks

    freaks Gearhead

    olikohan kellään kokemuksia postimaksujen suuruudesta,kannattaako lähteä tilaamaan kun on noi mahdolliset tullit sun muut?

    summitilta kattelin ja samat vanteet siellä n.220$ mitkä täällä maksaa n.450€ :mad:
     
  2. migel

    migel Gearhead

    Kyllä veli valtio huolenpitää että voittosi jää minimaaliseksi,- itse tilasin vaatteita ja rahdista meni alvi ja tullimaksu päälle ja vielä koko paskasta alvi elikkä maksettiin veroa verosta,mutta tietty jos saa erilaiset niin ok
     
  3. cam68

    cam68 1st gear

    no kyllähän se nyt kannattaa tilata mitä vaan sieltä.. mulla justa tänänn tullattu summitin paketti ja laskin et n.200e helposti säästin vaikka rahdin ja tullit alvit ynm. maksoin.. eikä ollut kuin alle tonnin$ paketti.. toki kannattaa tiedustella summitiltakin rahti etukäteen et ei tule yllätyksiä.. sit nuo tullit vaihtelee hieman mitä siellä paketissa on mut n.3-5% suunnilleen varaosista.. vaatteista taisi olla huomattavasti enemmän..
    itse ainakin suosin tuota suoraan tilaamista.. huomenna saapuva paketti taitaa olla jo kymmenes tilaus pelkästään summitilta.. ja kun lasketaan säästyneet eurot yhteen niin niillähän saa jo tilata taas jotain kivaa :D
     
  4. -vellu

    -vellu Gearhead

    Suurin hyöty tulee sitten niin, että tilaa sieltä jenkeistä suoraan vanteet renkaineen ja tasapainotuksineen.

    Oma (PIMP-kokoonpano) maksoi viime talvena $1529.99 (19X9.5 kromivanteet 275/30/19 renkailla). Tilasin rahdin suomalaiselta huolitsijalta ja paketti tuli kiireeseen lentorahdilla alle viikossa. Kokonaiskustannus alle 2000€

    Nämä siis 19" kromivanteet renkailla viikossa kotiovelle. Jos ei kiirettä ole, niin tuon rahdin saa laivarahtina 1/3 osalla.
     
  5. 350tbi

    350tbi 1st gear

    moi
    Loppukesästä tilasin Summitilta lentorahdilla kaikkea raskasta (jarrulevyjä yms), niin silti oli halpaa eli Summitin hinta 1000$x1.13, niin oli kotiovella ja summa 1130€. Eli dollarit kertaa 1.13 on summa euroina ja sinulla. Ja taalahan on laskenut vielä tuosta. Tilaaminen kannattaa hinnan puolesta aivan varmasti.

    pate
     
  6. Mustanggg

    Mustanggg 1st gear

    Itellä olisi sama homma edessä, vanteet pitäisi saada ja hieman muutakin sälää. Minkä konttifirmojen palveluita olette käyttäneet? Onko muita kuin Amertrading? Mitä on tullut ja mitä on maksanut?
     
  7. cartman

    cartman 1st gear

    Tilasin äskettäin vanteet jenkeistä, rahtikulut priority mailina (lento) 318 USD. Jännä juttu oli, että summittilaiset laittoivat paketit tulemaan kahtena eri lähetyksenä. Toinen tuli suoraan paikalliseen postiin (oli käynyt kotiovellakin, mutta en ollut kotona) ja toinen jäi tulliin.
     

Kerro tästä muillekin!