Karkeat renkaat ympäri vuoden.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja chevrolee 4x4, 19.11.2007.

  1. chevrolee 4x4

    chevrolee 4x4 1st gear

    Kuinka moni ajelee läpi vuoden mud terrain tyyppisillä renkailla, pitäis tohon pikuppiin hommata vähän rouheempaa ja isompaa rengastusta alle. Työmatka autona on ford fiasko eli hirveän pitkiä matkoja ei kuorkilla tartte ajella, nykyisen rengastuksen vaihtais alle aina leimaa varten.
     
  2. karjalai

    karjalai Gearhead

    Yleisesti ottaen mud-terrain -tyyppiset nappulakumit on todella liukkaat talviajeluissa vaikka jotkut noilla näyttää ajalevankin. Menee vielä tuommoisissa jatkuvanelivetoisissa vehkeissä.

    Noissa kun nappuloissa ei ole yleensä lamellia yhtään > pito on heikko.

    Tosin jotkut ovat kehuneet Goodyearin MTR:iä hyviksi talvipyöriksi?
     
  3. choppers

    choppers 3rd gear

    bf all terrain nelikko autossa kesät/talvet. ei pahemmin jyristele ja pitääkin jopa talvikelillä riittävästi!
     
  4. monster

    monster Gearhead

    mutiaisilla olen ajellu vuosii kesät talvet ja en tiijä huonompaa renkasta talveks pitää jäällä yhtä hyvin kun märät kumi saappaat :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!