Takalasin irroitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Jora78, 26.10.2007.

  1. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Eli tarkoitus olis saada -65 Dartista takalasi pois. Sisemmät listat olen irroittanut, mutta lähteekö uloimmat listat lasin/tiivisteen mukana. Vai onko lasi kiinni jollain tiivisteaineella? Ja lähtikös pyyhkimen varret ihan vetämällä pois?
     
  2. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Ulommat kromilistat on kiinni ruuveilla lasi aukon reunoissa tiivisteen alla. Eli ekax tiiviste pois sitten listojen ruuvit auki ja listat pois. Niitä tosin ei tarvitse irroittaa lasin vaihtoa varten, jos ei muuten halua niitä irti. Ja h..-vetin varovasti irroitus, lasi särkyy TOSI helposti, varsinkin jos se on alkuperäinen sekurit lasi. Tiiviste ainetta ei mun autossa ainakaan alunperin ollut. Lasin pyyhkijät lähtee vetämällä kunhan tietysti mutterit on ensin irroitettu.
     
  3. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Jep. Kiitos tiedoista
     
  4. Annie Mopar

    Annie Mopar 1st gear

    sorry ylimääräset pois...
     
  5. Annie Mopar

    Annie Mopar 1st gear

    oikeesti onko kenellä kokemusta siitä, että takalasi on saatu ehjänä irti ja vielä takasinki? Kädet hikoaa jo ajatuksesta, että se lasi pitäs yrittää saada ehjänä pois...etulasin kanssa ei onnistunu...
    Siis myös tiiviste pitää saada ehjänä!

    ja sitten jos mokataan, niin käykö '68 takalasi '70 valiantiin?
     
  6. tooke

    tooke Gearhead

    Kyllä käöp.
     

Kerro tästä muillekin!