moparin BB kumityynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja niklas_, 11.12.2007.

  1. niklas_

    niklas_ 1st gear

    olen jo joutunut vaihtaa 2 kertaa kuskinpuolen kumityyny. mistä sais heavy duty tyynyjä. year one myy jotain mutta mistä muualta sais?
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    Onks se sellanen uudenman mallinen, missä se putken pätkä on vulkanoitu toisen holkin sisää ja se kumikaan ei oo umpinainen. Jos niin, sen holkin sisäosan, siihen kumin sekaan, voi täyttää mustalla sikaflexillä ja siitä tuloo paljon jämäkämpi.
     
  3. martiar

    martiar 1st gear

    Laita tanko lohkosta etupalkiin tai korvaa kuskinpuoleinen kumityyny "täysmetalli korvakeela" ....
    Haittana on että kone äänet auton rungossa hioeman lisääntyy mutta ongelma ainakin poistuu .... (jos on vanhempi koppainen auto)

    AM-Racing
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ton voi toteuttaa myös sellasella tangolla, jossa on kumipuslat päissä, vaikka jostain eurokinnerin putkitukivarresta ja vaarnaruuvia väliin, ni saa vaikka esijännitettyä jos on tarvista. Mulla ei oo noissa "voileipämalleissakaan" ollut ikinä noiden kanssa ongelmia, sellaset oli niin dartissa kun valiantissakin, tosin ihan tarvikemalliset jostian isosta dieselistä, eikä niiden kanssa ollut mitään ongelmia vielä 10.0 kulkeneessa vehkeessä ilman minkäänlaisia lisäkiinnikkeitä.
     
  5. martiar

    martiar 1st gear

    Kuulostaa erittäin hyviltä vaitoehtoilta noi "vipottajan" mallit .....

    AM-Racing
     
  6. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

Kerro tästä muillekin!