Mopar 318 distributor gear jumissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja DeSotoFinland, 10.7.2007.

  1. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Eli mikä toi nyt Suomeksi on, virranjakajalta öljypumpulle menevä akseli.
    Sähköt hävis koneesta ja syyksi löytyi tämä akseli. Nokka-akseli pyörittää tämän akselin päässä olevaa ratasta, mutta itse akseli ei pyöri. On siis todennäköisesti pin (lukitus sokka) poikki. Otin öljypumpun pois, että vois alhaalta työntää sen akselin ylös. Ei liiku mihinkään, ei edes pyöri. On siis ihan jumissa. Onkohan kellään kokemusta samasta viasta? Jos on, niin olis kiva tietää miten saitte ton akselin pois. Kone on siis 318 ryppyreuna, tosin uudemmassakin taitaa olla samanlainen.
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Varmaan se katkennu pinni jumii siihen helaan. Voimaa vaan että saat sen akselin nouseen helan kans pois, ja uus pusla lohkoon tilalle. Sen uuden helan lyötyäsi paikalleen voi joutua hoonaileen että uusi akseli pyörii kevyesti, tarkista tämä. Ensin irrallaan ja myös lohkoon laiton jälkeen.
     
  3. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Voimaa varmaan joo tarvitaan. Työnsin ison talttapää ruuvarin sieltä öljypumpun akselin reiästä siihen akseliin, tunkki ruuvarin alle ja siitä auto ilmaan, eikä se akseli liikahtanu milliäkään. Oisko vinkkiä millä sitä voimaa sais tarpeeksi? Vai onko tosiaan tultu siihen pisteeseen, että pitää ottaa koko kone irti ja viedä se koneistamoon? Alkaa eväät loppumaan täällä päässä. En voi ymmärtää kuinka se niin jumissa voi olla!!
     
  4. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Joo, nyt lähtee moottori irti. Kaikki muut keinot on jo käytetty. Toi v.tun akseli on hitsaantunu totaalisesti. Hirvee homma yhen v.tun akselin takia. Huomaako että olen vähän v.ttuuntunu tähän hommaan. Loma olis ja olis kiva cruisailla ympäri Suomea, mutta nyt se menee tähän koko loma, että kiitos vaan oikein paljon. Jos muuten jollain olis myytävänä tommonen ryppyreuna 318 kone, niin voisin vaikka ostaa. Olis helpompi heittää suoraan toinen kone tilalle ja sitten rauhassa peruskorjata toi nykyinen.
     
  5. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Päivitystä tähänkin. Lähtihän se akseli viimein. Kone pukilla ja vähän lekaa. Ei olis mitenkään päässy lyömään noin jos kone olisi paikallaan, kun se virranjakala on siellä tulipellin vieressä. Uudet osatkin löytyi, käsittämättömän vaikean kautta. Nyt vois alkaa asentelemaan niitä paikalleen.
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eiks ryppiksessä oo noi vaplikat samoja kuin LA motissa? Lyömällä ne tosiaan yleensä lähtee, joko puslan kanssa tia ilman.
     

Kerro tästä muillekin!