318 poly öljypumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja DeSotoFinland, 8.10.2007.

  1. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Tuntuu olevan vaikea löytää tuota öljypumppua. Onko kellään tietoa, sopiiko LA koneen öljypumppu A sarjan (eli poly) koneeseen. Silloihan tarvii varmaan vaihtaa myös akseli joka menee virranjakajalle. Vaihdan molemmat uuteen, jos vaan sopivat. Osaako kukaan kertoa? Ei viitsisi ostaa osia ensin ja jos sitten eivät käykkään.
     
  2. MH

    MH 3rd gear

    -62 vuosimallista ylöspäin sopii sama öljypumppu kuin pikkulohkoon, vanhemmissa on oma.
     
  3. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Sopiiko sitten jos vaihtaa sen akselin samalla? Vai onko niin että ei sovi ollenkaan?
     
  4. kingsway

    kingsway Gearhead

    Mun koneessa on uudempi öljypumppu. Edellinen omistaja on sen jo siihen laittanu. Suoraa ei sovi, siihen tarvii sovitepalan, jotta sopii. Sitten kyllä toimii ihan hyvin.
    Konerempan joskus tein mutta valitettavasti ei ole kuvia eikä muistia.
    Mallaile uudempaa nii etköhän tuolle kiinnityksen keksi.
     
  5. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Vihdoin löytyi paikka mistä saa osia tuohon vanhan malliseen poly koneeseen. Hot Hemi Heads. Sieltä löytyi kaikki tarvitsemani osat. Alkuun kyllä sanoivat että ei löydy, mutta kysyin sitten vähän mittoja osista ja huomasin että samoja on, eivät vain tiedä sitä.
     
  6. MH

    MH 3rd gear

    Kerroppa muillekkin että minkä pumppu on sama, tai jokin valmistenumero. :eek:

    Hyvä että löytyi!
     
  7. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    Itse asiassa kun osan etsiminen meni noin vaikeaksi tyydyin lopulta etsimään vain virranjakajan ratasta (distributor gear), akselia öljypumpulle (intermediate shaft) ja tuon akselin holkkia (shaft bushing). Noita akseleita oli varmaan viittä eri pituutta. Mittasin alkuperäisen ja yksi natsasi tuon kanssa. Osat tuli viikossa ja ovat juuri sellaiset kuin pitikin. Koko paketille tuli hintaa rahteineen ja veroineen 110 EUR. Alkuun ajattelin uusia öljypumpun samalla kun nyt piti irroittaa kuitenkin. Päätin nyt sitten kuitenkin laittaa vanhan takaisin, koska oli niin vaikea löytää ja vanhakin toimii moitteettomasti. Varmasti kyllä tuosta firmasta olisi sekin löytynyt.
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    anteeksi tyhmyyteni mutta onkos tuo poly kone sama ku ryppyreuna,siihen oli ainaki pari vuotta sitten kaikki moottorin osat hyllytavaraa us-partsilla. :oops:
     
  9. DeSotoFinland

    DeSotoFinland 3rd gear

    On se sama, mutta niinkuin tässä on aiemmin tullut ilmi, niin niitäkin on erilaisia. Ennen -62 rakennetuissa on tämä erilainen öljypumppu ja se varsi.
    Toisekseen en osta US-Partsilta mitään. Aikoinaan yritin jotain ostaa, mutta ei niillä ikinä ollut osia ja toisekseen niitten hinnat on ihan käsittämättömiä. Kaverin Fordin startti oli siellä 295 EUR, mutta jenkeissä 40 Dollaria. Tuli maksamaan kaikkine kuluineen alle 100 EUR.
     
  10. cuda69

    cuda69 Gearhead

    no finn-amilla on hieman palvelu parantunut,kysyin tänään erästä holleyn kaasaria joka maksaa summitilla 357d ja finn-amilla 278 eur ja löytyy hyllystä.eipä kannata tilata ite.
     

Kerro tästä muillekin!