350 keinu vipujen kiristys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Buikki Palanteri, 22.12.2007.

  1. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Elikkäs pitäis saada tietää miten noi keinu vivut kiristetään. Lueskelin tuolta et pitäis kiristää niin kauan et välys on pois ja sit silleen et työntö tanko pyörii nahkeasti ja lopuks kierros kiinni. Nyt vaan on semmonen ongelma et nostajat pohjaa jo pelkästä työntötangon painosta. Eli siis miten saan sinne oikean välyksen ja säädettinhän ne sillon ku mäntä on yläkuolokohdassa, tulpan ku joutuu muutenki ottaa irti.
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Ei ne sais missään tapauksessa pohjata työntötangon painosta,onko koneessa sit mekaaniset nostajat?

    Miksi tulppa täytyy irroittaa?
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No eikä kun sun pitää katsoa muita keinuvipuja ja kun joku niistä oli tietyssä asennossa niin sitten voi säätää sen toisen niinkuin kuvailit, ääh, kertokaa muut kun muistaa miten se meni, ei ole manuaalikaan käsillä.

    Yläkuolokohta ei kuulu asiaan, nyt sä yrität säätää sitä sillon kun nostaja ei ole nokan perusympyrällä, eikä siitä tietenkään tule mitään, siinä käy just noin.

    Onhan sitä helpompi pyäritellä ilman tulppia mutta ei se mikään pakko ole.
     
  4. itkonen

    itkonen 3rd gear

  5. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Joo se liikku se koko nostaja kuppi siellä. Ja tulppa piti ottaa siks irti ku vaihoin venttiilivarren kumit et sai paineen pyttyyn. Nyt toi kummiski pelittää mut öljyy palaa silti. Varmaa renkaat menny mutta ku ei huohota yhtää.
     
  6. ceevu

    ceevu Gearhead

    Siis puristusrenkaat ehjät ja öljyrenkaat jumissa?
     

Kerro tästä muillekin!