Urheilu+ kanavalla näytetään NHRA:n kisoja:)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 13.11.2007.

  1. panhead

    panhead 1st gear

    Palautetta laitoin minäkin asiakaspalveluun.Toivottavasti tapahtuis kehitystä.Nyt joutuu lauantaina valvomaan telkkarin ääressä,no toisalta vapaa vkl,ei se niin pahalta kuulosta drag racea telkkarissa ja pullo pari kylmää bissee...
     
  2. rude1

    rude1 Gearhead

    Juuri kun kisalähetys päättyi kuvakin tuli kanavalle :cry:
     
  3. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    :cry: Kyllä palautetta lähti...
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    No mikäs siinä. Pyydätte siihen radan yläpuolelle vaikka Feston ilmalaivan leijailemaan naruissa kiinni, niin varmaan tulee kun tietää että näkyvyyttä saa. Kuvaaja kyytiin ja pari vippiasiakasta? Onhan sillä hengailtu suomessa aiemminkin ja jopa zadin yläpuolella.

    Joka toinen tunti alas (vaikka junnujen aikaan :rotfl: ) ja uudella porukalla taas taivaalle kuvailemaan. Entäpä http://www.ilmalaiva.com/

    ...Jaaeivai. No miten olisi joku kuumailmapallo? Radan päällä lennellessä se vois olla jopa ihan piristävä näky ja puhumattakaan niistä, jotka korissa ihmettelevät alapuolista menoa.
     
  5. vintage

    vintage 1st gear

    Sama täällä, kaks ekaa lähetystä oli aika ok, mitä nyt pikselimössöä välillä :mad:

    Nyt en edes muistanut tuota lähetystä, palautetta laitan siltikin noista edellisistä lähetyksistä :soosoo:
     
  6. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Pikselisössöä todella esiintyi parissa ekassa kisassa, mutta sitten kuvanlaatu parani huomattavasti ja sössöt hävisi. :)
     
  7. shmot

    shmot 1st gear

    Aika nopeasti kuskeilla aina "lipsahtaa" kaikki sponssorit sivulauseessa :) Onko se täällä kiellettyä ja leikataanko ne pois vai eikö kuskit mainitse haastatteluissa sponsoreita? Tosin kaverit on tuolla täys-ammattilaisia vetämässä tuota showta. Jos sponsorit antaa $4 500 000 vuodessa, niin tietysti täytyy olla jatkuvasti hattu kourassa "kiitos, kiitos" :)
     
  8. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Jäipä näkemättä, mutta oli yksi katsomaton onneksi. Noi Pro Stockit on kyllä minusta parasta. Yhdessä lähdössä reaktiot olivat .017 molemmilla ja ET:t 6.706 ja 6.707. Nitrojen lähdöissä yleensä jompi kumpi tai molemmat lopettaa kesken.

    That's americano. Vertaapa noita johonkin rallijokkisjamppaan vaikka kyllä sielläkin on vähän edetty tuossa verbaliikassa, mutta paljon näkee, että kuski odottaa toljottaa suu auki niinkin yllättävää kysymystä kuin "miltäs nyt tuntuu" ja saa sitten siihen mutistua - "ihan hyvältä". Edistymistä on kun juontaja heittää lopuksi, että "onnea" niin nykyään kuskit osaa jo sanoa "kiitos". Ok, pieni liioittelu, mutta toi sponssinäkyvyys/kuuluvuus ei kyllä ole samaa kuin americanoilla vaan eipä taida rahatkaan olla. Huoltsikan sponssipanos voi olla ilmainen nosturin käyttö ja huoltoauton öljyt sisäänostohintaan.
     
  9. leibe's

    leibe's Gearhead

    --.
     
  10. Hate

    Hate 3rd gear

    Kiitti vinkistä! Tätä parasta radio-ohjelmaa ikinä on jo tullu kaivattua :D
     
  11. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Kohtapuoliin pitäs alkaa U+:lta, oon kytänny tässä koko illan. saas nähdä.
     
  12. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    jess, alkaa! :)
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    :( Toivottavasti joku teistä vetää ne dvd:lle ja myy tänne meille signaalin ulottumattomiin :(
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja yyveellä miestä heitetty taasen :wink:
     
  15. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Jaahas namia Chicagosta tänään klo 20.30-23.00
     
  16. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Huomenna ke 16.1. klo 20.30-23.00 Englishtownin kisa ;)
     
  17. Käkö

    Käkö Gearhead

    Kiitos muistutuksesta! :D
     
  18. luppes

    luppes 1st gear

    Toi N:J kisa olis helppo nähdä livenäkin, Nevarkin (New York) kentältä kun matkaa radalle on n.20 mailia. Ees taas lentoja saa alta 400 euron ja vuokra auton jollain 30 taalalla / pv , eli pidennetty viikonloppuvapaa
    riitäis. Ainoa miinus puoli on että kisa on kesäkuun puolessavälissä ja täällä kisakausi meneillään.
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    Alko kinnostamaan! Tolla päivämäärällä ei Suomessa ainakaan ole FHRA:n eikä WCSC:n kisoja. Eikös 19. - 22.6. ole Juhannusviikonloppu Suomessa, sillon näky olevan tänä vuonna Englishtownin kisa?
     
  20. Mopar

    Mopar Gearhead

    Pärjääkö siellä kansainvälisellä ajokortilla, minkä täältä saa. Vai miten nykyaikana tää menee. siitä kun on jo yli 20 vuotta kun viimeks oon ulkomailla ajellu :lol:
     

Kerro tästä muillekin!