ramcharger korotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja galtti, 13.1.2008.

  1. galtti

    galtti 1st gear

    tietääkö kukaan pitääkö rattiakselille tehä jotain jos korottaa ramchargerin koria rungosta sen 77mm?? jos pitää niin mitä??
     
  2. lotvonen

    lotvonen 1st gear

    Alkuperäinen rattiakseli jäi 3"korotuksella tuuman lyhkäseks. Joutu teettämään uuden, ainaskin -79ssä. Nyt tulossa tilalle ramin rattipylväs, ainaskin haaveissa.
     
  3. Sten

    Sten 3rd gear

    No itte korotin sama määrä muutama vuosi sitten. Ensin kannattaa hankkia uusi ohjausakseli. Se vanha on niin paskamainen jos tekee korinosto. Itse sorvasin ensin väliholkki mutta päädyin myöhemmin hankkia uusi akseli. Niitä löytyy joko Borgeson tai Flaming River nimisiä RChen. Itse hankin se Borgeson ja on erinomainen. Pääosa on että pääsee eroon siitä "slipjoint" (elikkä se ristikkonivel) joka on aivan paska. Käykää katsomassa niiten kotisivuja. Osia myy varmaan Racersplace ym.
    /Sten
     

Kerro tästä muillekin!