6.2d vinkkejä vailla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja poiex, 6.10.2003.

  1. poiex

    poiex Gearhead

    Kävi sitten semmonen homma että lähti koneen kyljestä, lauhduttajan letku irti ja öljyt pihalle, ja kone kilahti jumiin.
    Seuraus että 3,4 kiertokanget leikkautu kiinni, ja lämpes samalla uskaltaako tuota mutkarautaa koneistaa kun sekin näyttäis lämmenneen? Kiertokanget menee ainakin uusix, mitä kannattaisi tehdä kun on ruvennut kiinnostamaan tuo turbotus niin nyt vois samalla laittaa paikat siihen malliin että se sen turbon(t) kestäis?
    Auto 1500 silverado TH700r loota.
     
  2. blazer

    blazer 1st gear

    toinen kampura tilalle.itselle kävi samanlainen tapaus ja meni 1:sen ja 2:sen kiertotkanget ja yks mäntä ja kampura vaihtoon.tuota akselia ei kuulemma kannata hioakkaan kuin ensimmäiseen alikokoon sen pienemmiksi hiotuista sanoivat ,että kestää 100tkm ja poks.koskisella maksoi hiottu akseli jotain 2500mk josta hionnan osuus oli 700mk eli ei minusta aivan älyttömän hintainen.tutkippa lohko runkopukkienjuurista onko halkeamia?
     
  3. poiex

    poiex Gearhead

    Tarkistin lohkon ei siinä ole mitään halkeemia, ja onneksi männät säily ehjänä.
    Nyt kun vain jostain sen mutkaraudan löytäis, läytetyn kanssa lienee vähän riski peliä.
     
  4. blazer

    blazer 1st gear

    kysäise koskiselta osaavat auttaa ja palvelu pelaa!
     
  5. poiex

    poiex Gearhead

    Mistäs mä tämän koskisen löydän? Ja mikä lienee halvin mesta ostaa loput osat, tiiviste sarjat yms.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käytä mieluummin jotain asiansa tuntevaa ja vastuullista kauppaa. Tällä palstalla on niitäkin jonkin topicin alla. Edellämainittua liikettä mainostavat tuskin tietävät mistä puhuvat!
     

Kerro tästä muillekin!