Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. RabaFari

    RabaFari 1st gear


    Ne prikat on just tuon 0.5mm paksut. Pitäisiköhän olla vieläkin ohuemmat, onko kukaan kokeillut onko ohuemmilla prikoilla mitään vaikutusta? Ei toi röpeltäminen kyllä mikään ominaisuus saisi olla.. Vai röpeltääkö kaikilla koneet kellä on marinet paikoillaan??! Kertokaahan kokemuksianne. :odroll:
     
  2. Kammins

    Kammins 1st gear

    Ei "röpeltänyt", tosin ennen paineventtiilejä kävi kuin murskamylly.

    Onko aluperäinen ilmanputsari? jossain suuttimessa kakkaa?
     
  3. freeride

    freeride Gearhead

    jenkkipoikien palstalta löyty tommosta..95+aut.on just 160hp pumppu.mulla on boschin 191:t eikä röpellä kyllä yhtään,tosin suuttimet ei ole marinet vaan ddp stage 3.

    The DV's will help cover up the uneven running at lower (off idle to as high 1,500) RPM. This is what happens when you put 370's in a truck with a 160 pump. It can also happen with 215's in a 160 but not as bad. Pump balance (cylinder to cylinder variation) makes this roughness worse and is common on higher milage engines.

    In my case, I added 215 injectors to my 160 horse engine. The power increase was very significant but there was a slight bucking or roughness from 1,000-1,200 RPM.

    ps.tossa on mielenkiintoista luettavaa illoiks..
    http://www.bentleypublishers.com/product.htm?code=H137
     
  4. sepi 74

    sepi 74 1st gear

  5. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Juu autossa tarttee olla, kun ei nää pakosarjaa eikä värin perusteella pysty säätämään syöttöä. 8)
     
  6. Finterrier

    Finterrier 1st gear

    Sivuvilkut RAMiin

    Moi!

    Piti oikein rekisteröityä kun on näin hieno foorumi. Minä poika menin sopimaan kaupat RAMista ja seuraavaksi pitäisi saada se kilpiin. :odroll:

    Sopiva valopaketti on tulossa eteen ja taakse (puhutaan '96 mallisesta, eli DOTti ei käy), mutta mites vilkut? Etuvalojen vieressä olevat sivuvilkut kun lienee valmistettu pelkästään Atlannin toiselle puolelle. Onko niksi jotenkin siinä että laittaa E-hyväksytyt polttimot tms niiden sisään?

    Olen nimittäin nähnyt yhden Dodgen jossa oli viritetty joku prätkävilkkusysteemi alkuperäisen tilalle, ei näyttänyt kovinkaan ammattimmaiselta työltä...

    Mitäs muuta siinä on - sisältä kytkettävä takasumari, etulokareihin sivuvilkut sekä pitkän auton sivuvalot, niinkö?

    Onko kukaan muuten ajatellut tämän mainion aiheen jakamista osiin, tyyliin valot, alusta, virittäminen, ajokokemuksia, kuvia jne? Meinaan toi 400+ sivua on aika paketti kahlattavaksi vaikka alussa onkin aika hyvä listaus...
     
  7. sakuc

    sakuc 1st gear

    Re: Sivuvilkut RAMiin

    Etuvilkut tehtiin kaverin kans niin että orggis heijastinpinnat yms pihalle, pohjat, maalattiin mustaks, tehtiin syvennykset mihin upotettiin hellan pyöreet vilkut jotka on tarkotettu dösään/rekkaan, tais olla 21w polttimot.. takana on hellan pyöreet ledijarruvalot jonka keskellä on vilkkumoduli.
     
  8. Finterrier

    Finterrier 1st gear

    Re: Sivuvilkut RAMiin

    Sattuuko olemaan kuvaa? Kiitos! :D
     
  9. sakuc

    sakuc 1st gear

    Re: Sivuvilkut RAMiin

    Paska kuvanlaatu ja paskanen auto... mut perus idea varmaan aukee noista.

    http://s189.photobucket.com/albums/z213 ... GE_052.jpg

    http://s189.photobucket.com/albums/z213 ... GE_053.jpg

    Toi takajarruvalon kehä on samaan aikaan parkki+ajovalo+jarruvalo.

    Molemmat on itse leivottu kasaan kaverin kanssa ja perus-design tehtiin pers tuntumalla orggis jarruvaloja modaamalla.
     
  10. kvt

    kvt Gearhead

    Tossa on vielä toinen vaihtoehto. Takavalot ovat hellan tuning takavaloelementtejä(takavalo-, jarruvalo-, pakkivalo- sumuvaloelementit. Etuvilkuiksi laitoin sumuvaloaukkoihin jotkin sopivat valot oranssilla polttimolla ja otin alkuperäiset kokonaan pois käytöstä. Etuvalot tein upottamalla hellan umpiot(joissa on itsessään parkit) alkuperäisiin umpioihin.
    http://img.photobucket.com/albums/v396/tvk/IMG_2049.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v396/tvk/IMG_2051.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v396/tvk/IMG_2053.jpg
     
  11. rammi

    rammi 3rd gear

    Onko kellään tiedossa autopesua Kuopiossa, johon mahtus rämistimellä mennä??

    Siis ei käsipesua vaan ihan automaaginen pesu..
     
  12. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Re: Sivuvilkut RAMiin

    Olethan katsonut VINistä valmistusajan? jos on alkuvuoden puolella, DOTit käy. Säädös astuu voimaan vasta joskus touko-kesä 1996 ja sen jälkeen käyttöönotetuissa. Pikku tuurilla vois...

    Mulla oli nimittäin just näin- 96 malli DOTeilla. Eikä tarvi korkeudensäätöjäkään.
     
  13. seppä

    seppä 1st gear

    Re: Sivuvilkut RAMiin

    Joskus sai -96 kilpiin noin mut ei enää.
    Eikös se päivä ole 14.6.1995 jonka jälkeen murheet alkaa....
     
  14. rammi

    rammi 3rd gear

    Jep vain E tai e, DOT ei käy 14.6.1995 alkaen
     
  15. RabaFari

    RabaFari 1st gear

    No nyt alkoi aiemmin kertomani ongelma selviään, eli se ärsyttävä röpellys&pätkiminen 1000-1200rpm alueella marine-suuttimien vaihdon jälkeen..

    Ensinnäkin, meillä oli väärä polttoaineen paine, oli vain about 14psi kun pitäisi olla 22psi tyhjäkäynnillä. Ainakin amerikan foorumilta bongattuna.
    Asiaa setvittiin tarkemmin ja otettiin sitten syöttöpumpusta paluupuolen ohivirtausventtiili osiksi kouraan,hiukan venytettiin jousta ja laitettiin kaikki kasaan takaisin, myöskin ne helvetin ohuet jousen shimmit tulivat paikalleen huolellisen näpräilyn tuloksena.

    Ei muutakuin kone tulille, kävi hienosti ja ei prötännyt kaasutellessa, tosin nyt olikin pa-paineet jo 40psi tyhjäkäynnillä,eli liikaa! No taas se venttiili osiksi ja hiukan rutistettiin jousta kasaan, tässä vaiheessa ne pienet ja hiton ohuet shimmit olivatkin jo kadonneet joten ne todettiin turhiksi.. :lol: Tällä kertaa paineet sitten osuivat mukavasti kohdilleen. Komeesti pelittää, ajossa vielä hiukan huomaa nyppimistä 1000-1200rpm mutta sekin korjaantunee kunhan saadaan ne 191 deliveryvalvet vaihdettua. 8) Milläs muuten niitä olette aukoneet, ihan pihdeilläkö vai hankkineet oikein hylsyn sitä varten? Ja mistä sellaisen spesiaalihylsyn löytäisi?
     
  16. arzi

    arzi Gearhead

    John Dodgelta tuli just sähköpostissa uuden Ramin kuvat, vai onko ne jo ollu täällä palstalla.. ??

    Mitäs tuummaatte uudesta luukista? Dodge RAM 1500 vm 2009. Eiköhän cumminsit näytä sitten aikanaan samalta..
     
  17. Finterrier

    Finterrier 1st gear

    Äääh, kakkoskoppainen näyttää paremmalta!
     
  18. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    puhut vähän mutta asiaa... 8)
     
  19. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    :x Nonni! Loppui se iänikuinen vanteiden hinkkaaminen ja kiillottaminen, kiskaisin valssit mustalla vasaralakalla väriin kun tuolla Kalajoella jo kiikaroin niitä Dorsetin vastaavia. Ainakin omasta ja freeriden mielestä ovat nykyisellään paremman näköiset kuin hapettuneen ja naarmuisen näköiset mattapintaiset alumiinit. Tällaisista pikku-hiposteluista kuulemma lähtee se paljon puhuttu tuuuuuninki... :rotfl:

    Muutoin niin veistoksellisen kaunis auto riutuu ilman etupuskuria edelleen, hiekkapuhallus ja värjäys koittanee loppuviikosta. Seuraavana jatkuukin se levikkeiden passailu paikoilleen. Kaikkien näiden edellä mainittujen puuhastelujen lomassa alkaa itellekin tuleen sellainen dingeli-dangeli-fiilis :poff:
     
  20. freeride

    freeride Gearhead

    hyvä kun tuli kuntoon,ja tiedetäänpä samalla toikin,että overflow valven väsähtäminen voi aiheuttaa tuollaisiakin oireita.kyl ne dv-holderit melkein sen hylsyn vaatii eli tommonen [​IMG] kai noita suomestakin luulis saavan,kysy vaikka tammer dieselistä tms.josko myyvät tai lainaisivat.. ebayssä noita kans näkee myynnissä.tossa olis kitti 191:ä ja se hylsy http://tinyurl.com/ysurn6
     

Kerro tästä muillekin!