Variable pitch converter

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kahlo, 28.1.2008.

  1. Kahlo

    Kahlo 1st gear

    Kyseessä siis järjestelmä jolla muutetaan turbiinin staattorin siipien kulmaa. Kuulema saatavilla jälkiasennus pakettina th 400. Onko kukaan asentanut tai tietoinen mistä kyseisen laisen paketin saisi hommattu?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei nyt heti tule mieleen mistä sais mutta sellaisesta toosasta tarvitaan Ö-pumppu ja sisääntuloaleksi sen turbaanin lisäksi. Sopii kaikkiin 400toosiin!!
     
  3. jaszu

    jaszu Gearhead

    Mulla on/oli tommonen toosa Firebirdissä, ilmeisesti turbiini on vakio 60-luvun kapine koska ei tuossa kovin dramaattista eroa ole tartunta nopeuksissa.
    Melko vakion 400:n perässä ehkä 300-400 kierrosta.

    En nyt tähän hätään löytänyt kuka niitä ralli limppuja myy mutta tämmönen löytyi: www.ckperformance.com/resources/GMTH400 ... SIONS.html
     
  4. B 50

    B 50 Gearhead

  5. Kahlo

    Kahlo 1st gear

    Ei täsä kisa vehjettä ollakkaan tekemässä pelkkään cruisauluun pikkusen piristetyn pikkulohkon perään ja kun nokka-akselin valmistaja sanoo että käy vakio turbiinille mutta parempi 2000 stallilla. jos jollain on kyseisien lainen vaihdelaatikko turbiinin kanssa ylimääräsenä olisin kiinnostunut ostaa sopihintaan.
     
  6. 4.3125

    4.3125 1st gear

    Katso yv.
     

Kerro tästä muillekin!