projekti kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja valiant 225, 2.9.2007.

  1. janimm

    janimm Gearhead

    Joo, tässä vähän taustatietoja videosta...

    Koko video on kuvattu kännykällä (poislukien intro, kappaleintrot ja credits osuus). Tein itse ohjelman joka lähetti minuutin välein kuvia kotona olevalle FTP palvelimelle. Näistä yksittäisistä stillikuvista sitten koostettiin tämä video.

    Kaikenkaikkiaan kännykkä roikkui tallin katossa 9 kuukautta, ja kuvia tuli tuommoset 12000 kappaletta. Murphy piti sitten huolen että kesken projektin kotikoneen kovalevy hajosi, ja kaikki kuvat maalausvaiheesta (ja jostain väliltä myös) tuhoutui. Siksi videossa on tuo maalauskohta huonommalla laadulla, se on tehty talteen jääneestä previkasta.
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Nyt on ollut tuon kanssa aikalisä, kun piti tehdä "Virmanpaku" ja sitten vielä asiakashommia: Tällä hetkellä -62 Letukan pick upin koppi. Seuraavaks vähän Harleyta ja -57 Mersua. Kuvia tuloo kun suapi nettisivut auki...
    Skodaan on suunnitteilla "300c" maski ym. pientä, niin ja tänä vuonna kuntoon ja myyntiin..? Kinnostusta kenellä? saapi päättää värin :D

    Muuten onko kellää ideoita mitkä takavalot tuohon 300c luukkiin? Eteen varmaan Golfin pyöreet tahi nuo omasa
     
  3. olds-36

    olds-36 1st gear

    Tuli tämmöinen hommattua, vielä en sen kummemmin ole historiaa kerinnyt selvittämään, mutta 8 tyypin limo, vuosimallia -51. Sanoisimpa et suht täydellinen osiltaan ja viim. reilut 20 vuotta lämpöisessä tallissa. edellinen rek.num. on AKK-51, jollekin se voi jotain sanoa, itteäkin se vähä mietityttää mistä tuo rekkari on tuttu. http://www.tjautomaalaus.fi/omat%20projektit.html
     
  4. fire

    fire Gearhead

    jääköhän sulle aikaa mun pontiakin maalaukseen :eek: pitääpä tulla joku päivä käymään niin suunnitellaan lisää sitä ponun maalausta ...eihän viime kerrasta olekkaan mennyt kun vuosi :odroll:
     
  5. olds-36

    olds-36 1st gear

    Niin se aika vierähtää, eikä tuo käkkyrä mikään tämän päivän juttu ole, et syksystä taas vois olla aikaa sun ponalle, kunhan saan tosta pari muuta projektia edestä pois.
     
  6. caddy61

    caddy61 Gearhead

  7. Lassi

    Lassi Gearhead

  8. duster70blower

    duster70blower Gearhead



    moro! onkos toi yhessä kuvassa oleva dusteri sun vai onko nää kuvat kimppatallista? kunhan utelen... :lol:
     
  9. Lassi

    Lassi Gearhead

    Nimimerkki Geissi omistaa tuon dusterin.
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Ajattelin likenevän ajan ja motivaation puitteissa tarinoida jotain sompailuja aloittelijan näkökulmasta. Vielä ei ole paljoa sisältöä mutta ehkä ne siitä lisääntyy. Kuvia on sen verran mitä eri aiheisiin sain arkistoistani kaivettua.

    http://bensakrematorio.suntuubi.com/
     
  11. valiant65

    valiant65 Gearhead

    JIIIIHAAAA !!! Ja kättä lippaan :D
     
  12. JouniK

    JouniK Gearhead

  13. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    tuli tollanen erittäin hyvä koppainen -75 valiant hommattua joku aika sitten! koneena 225+904, autossa ei ole hitsaus hommia ( rupee jo ne riittämään ) vaan ohjelmistoon kuuluu sisustuksen kunnostusta yms pientä...niin no konettakin vois hiukkasen säätää yms perushuoltoja ainakii tehä :D jotakin on jo väkerretty ja hommia jatketaan, mutta eipä tässäkään projektissa ole hoppu :wink:


    tässä ois muutamia otoksia tutustumispäivästä lähtien tähän päivään :p ...

    http://kuvablogi.com/blog/8793/30/
     
  14. Tulkki

    Tulkki 1st gear

  15. valiant65

    valiant65 Gearhead

  16. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

  17. idiot

    idiot Gearhead

  18. Silvarello

    Silvarello Gearhead

  19. hlappis

    hlappis Gearhead

  20. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    onkos kellää rojektit edistyneet... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!