mielenkiintoista tekstiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja julang, 1.2.2008.

  1. julang

    julang 1st gear

  2. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mitenkäs tää kuulostaa tutulta :wink:

     
  3. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Niihän ne EU:s luuloo, ei vaan toimi täälä. Ei tuu kilpiä jos eioo kottikärryllinen "todistuksen todistuksia" yms. direktiivi paskaa.. :mad:
     
  4. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Muistelesin näin et silloin kun E tuo v***n U tuli, niin silloin komeesti puhuttiin siihen malliin et jos auto on katsastettu EU maassa niin katsastus onnistuu silloin myös suomessa.. Niinhän oliki joo, juurikin näin ontapahtunut sitten käytönnössä :mad: joo-o.. Mut on sekin vaihtoehto olemassa et muistan väärin. :eek:
     
  5. DD6

    DD6 Gearhead

    Tuossahan on tuo tärkein tiivistettynä.
     
  6. PerttiA

    PerttiA 1st gear

    EU on kyllä ihan oikeasti parantanut tilannetta, mutta ongelmana täällä on vielä se, etteivät virkamiehet ja viranomaiset ole vieläkään ymmärtäneet, miten homma toimii, ja etteivät he enää saa omasta päästään heitellä sellaisia määräyksiä ja säännöksiä, joista EU on painavan sanansa jo sanonut.

    Asiaan auttaa se, että ottaa itse selvää asioista, kerää tarvittavan kirjallisen todisteaineiston (EU direktiivit jne.), ja käskee täkäläisiä virkamiehiä ja viranomaisia toimimaan niiden, suomalaisia sääntöjä voimakkaampien määräysten mukaan.

    Urputtamista, venkoilua ja uhkailujakin saa varmasti osakseen, mutta jos on asiastaan varma, ja asiasta löytyy paperilla aukoton todisteaineisto, niin kyllä nämä paikallisetkin lopulta joutuvat periksi antamaan.

    Muutamasta asiasta on eräällä alalla joutunut AKE:a vastaavan laitoksen kanssa kättä vääntämään, eikä voi kuin ihmetellä täkäläisten viranomaisten ja virkamiesten EU-määräysten/säännösten tuntemattomuutta.
     
  7. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ai kansanterveyskö se onkin syy että esim. kasikympin lätkää pidetään autoissa, jotka pehmeellä takapenkillä varustettuna kelpaa ajella vaikka sataakahtakymppiä. Jaha.
     
  8. fe390

    fe390 Gearhead

    Kansanterveyspä hyvinkin. Kovalla takapenkillä voi yli kahdeksassakympissä tulla takapuoli kipeäksi. Ja arvaa mitä terveyskeskuskäynnit maksaa valtiolle.
     

Kerro tästä muillekin!