mopar jarrutehostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja toaster, 27.2.2008.

  1. toaster

    toaster Gearhead

    fury lll -69 saako jarru tehostimeen mistään uusia kalvoja ja mistä jos saa
     
  2. belve70

    belve70 1st gear

    Monaco -66 ei saanut kalvoja saati että joku suostuisi korjaamaan tehostajan, koska oli kuulemma lainvastaista. Ite avasin painevasaralla purkin ja paikkasin kalvon ensiapuna, uusi tehostaja oli jo jenkeistä tulossa, koska oli erikoisen kokoinen ja kallis suomessa. n. 10-vuotta sitten tehostaja+sylinteri lentokoneella tuotuna 700 mk.

    Eri asia jos tehostaja on avattavaa mallia.
     
  3. keimo

    keimo 3rd gear

  4. Ct

    Ct 1st gear

    Otsikko käypäinen, joten lainataan vähän vanhaa topiccia. Parempaa en haulla löytänyt.

    Eli Missä Vika?

    Kaverin Dusterin jarrut ilmattiin ja kaikki näytti toimivan ok. Seuraavana aamuna kaverin mennessä autolle oli etujarrut lukossa. Eilen tutkittiin tilannetta tallissa, jos alipaineletku on kiinni tehostajassa niin jumittaa. Alipaineletku irti, niin jarrut toimii moitteetta "tehostamattomina".

    Onko muuta vaihtoehtoa kuin hankkia uus tehostaja? Kokeiltiin toisella letkulla & "mokkulalla" siis sillä muovihäkkyrällä joka tehostajassa kiinni.. ei toiminut.
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    Onko rumpujarrulliseen autoon vaihdettu levyt?
     
  6. Ct

    Ct 1st gear

    Sorry unohtu mainita. Ei ole vaihdettu.. eli orkkis systeemi, takana rummut ja edessä levyt.. samoin tehostaja / pääsylinteri originaalia.
     

Kerro tästä muillekin!