APUA! Mistä VW osaa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Moppe70, 4.3.2008.

  1. Moppe70

    Moppe70 1st gear

    Joo, anteeksi jo etukäteen. Ei sovi juttuni tänne, mutta kysyn kuitenkin. Eli tarvisin volkkari kleinbussiin lämmön vaihtimet tai pakosajat vai mikä niiden virallinen nimitys tässä tapaukessa onkaan... "Auto" on 74 mallinen ja varustettu 1.8 "pannukakku bokserilla". Vaasalainen firmakin myy uusia, vaan ovat aikas tyyriitä. Josko joku tuntisi tai tietäisi jonkun mistä tai keneltä vois löytyä. Laitelkaa vaikka yv:nä Kiitos jo etukäteen.
     
  2. Moppe70

    Moppe70 1st gear

  3. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    JOs haet käytettyä niin kai olet katsonut: http://www.volkkaripalsta.com ja http://www.fvwa.fi. Voi tuolta löytää uudenkin.

    Tai sitten:

    Anna soida pitkään, on kiireinen kaveri.
     
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Noi ns. "isolohkon" lämmönvaihtimen osat taitaa olla tyyriitä joka tapauksessa, jos vertaa siihen mitä palikat normi-pikkulohkoon maksaa (1.2-1.6l).

    Mulla on VAG:n sähköinen varaosaohjelma (ETKA) koneella, voisin myöhemmin himassa huvikseni tsekkaa mita ne maksais Saksassa merkkiliikkeen ohjehinnalla. Suomilisä on tyypillisesti +20-40%, siis merkkiliikkeiden _sisäänostohinta_.
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Tuon pannukakkupokserin eli ns. T4 koneen lämmönvaihtajat ovat vuosia olleet todella tyyriitä. KK tai volkkaripalsta ovat kohteet mistä kysellä osien perään. Tietty lähiromiksellakin voi käydä. Mää annoin hetki sitten kaikki noihin liittyvät pois yhelle kaverille. :eek:
     

Kerro tästä muillekin!