Katsastaa musta auto valkoisilla ovilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Dragoon, 23.3.2008.

  1. Dragoon

    Dragoon Gearhead

    Kysymys kuuluu: saako katsastaa täysmusta auto valkoisilla ovilla?
    Vai onko liikaa poliisiauton näköinen? => ei mee katsastuksen läpi?
    Tietääkö joku täällä tuon asian?
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No kyllä varmasti saa.
     
  3. tammercity

    tammercity Gearhead

    Tuskinpa katsareita kiinnostaa jenkkien kyttä vehkeet ellet ny toimivia vilkkuja katolle tunge.
    Toinen juttu voinee olla sitten vaikkapa saba suomi-poliisi värityksellä :odroll:
     
  4. Dragoon

    Dragoon Gearhead

    Okei :)
    Kiitoksia vastauksista
    Varmuuden vuoksi maalataan ovet katsastuksen jälkeen.
     
  5. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Mikäs se laite oli missä luki vielä kyljessä aidonnäköisellä fontilla että POSLIINI, tulikohan siitä sanomista virkavallan taholta?
     
  6. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Jos vähän saivarrellaan, niin samalla logiikalla pitäisi epäillä kokonaan valkeiden autojen katsastusmahdollisuutta sillä onhan myös kokonaan valkeita poliisiautoja...
    :lol:
    Kaverillani oli Blues Brothers klooni Monaco ja ei kukaan koskaan, edes poliisi kyseenalaistanut auton väritystä.
    Että ei muuta kun katsastukseen valkeilla ovilla.
     
  7. miss duster

    miss duster 1st gear

    suapi katastaa, mutta autossa ei saa esim lukea mitään minkä voisi millään tavalla tulkita poliisiksi, esim täällä pieksämäellä oli auto joka oli maalattu sinivalkoiseksi niinku kyttäautot ja kylessä luki pösiilö niin sakot löivät ja taisivat muistaakseni ruuvata kilpiäkin sillo irti siitä.
     
  8. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Ennen Jämsää,oisko ollu siinä Saakosken suoralla on se 900 saabi mikä on sinivalkoinen ja kyljessä lukee posliini.Siis seisoo siellä metsikössä tallin takana.En kyllä liikenteessä ole sitä nähny,mutta essolla leijuu huhu et ois joskus kylillä pyöriny... Se on näkyny missä on tähti ovessa ja lukee highwaypatroll tai jtn. sinne päin :odroll:
    Edit:siis musta jenkki valkoisilla ovilla...
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

  10. stw307

    stw307 1st gear

    Oma ex-lanssi on vaan rek.ote väri pun/kelt. Katsuri sano että aivan sama miksi pistät, mutta kylessä ei tosiaan saa mitään vihjailevaa lukea. Poliisi/miliisi/posliini/palolaitos/pulalaitos on KIELLETTY. Ambulance-txt ja järjestysnrot on revitty omastaki helwettiin. Jopa ne vilkkujen näköiset siniset lisäpitkät katolla olis ollu ok, ellei referenssit olis ollu yhteensä jotain 170 pistettä :D
    Siitä vaan väriä (värittömyyttä?) katukuvaan!
     
  11. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    katsastaa musta auto valkoisilla ovilla

    Minä maalasin takavuosina 244 Volvon mustaksi valkoisilla ovilla ja luukuilla. Ovissa oli isot tekstit PIONEER. Maskin takana piilossa vilkkuvalot. Katsastin noilla varusteilla, tosin katsastusmies vaati repimään tekstit pois. En suostunut ja aikamme riideltyämme leima tuli ja tekstit pysyi. Samalla konttorilla katsastan edelleen eikä minua tuon takia syrjitä/kyykytetä, leima tulee tai jää tulematta jos aihetta ilmenee.

    Poliisien taholta ilmeni mielenkiintoa autoa kohtaan mutta kertaakaan en kuullut negatiivista palautetta, pysäytyksiä oli aina kun kotiseudulta oli vähääkään kauempana, paikalliset sheriffit ei pysäytelleet.

    Ja oli mulla kasi-Aspenkin, musta valkoisilla ovilla eikä tekstejä ollut. Sekin oli poliisien mielenkiinnon kohteena useinkin. Mutta huomautettavaa ei ollut, tosin pelkäsin etupuskurissa törröttävien sarvien aiheuttavan ongelmia...
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kyseinen Saab on kyllä Korpilahdella...kun noustaan Korpilahdelta se ensimmäinen isomäki Jämsään päin ja ensin on Nelospirtti oikealla,heti perään se pieni lampi,niin sen lammen Jämsän puoleisella rannalla metsikössä talon pihassa on vanha 900 Saab poliisin väreissä...vastapäätä on levähdyspaikka Jyppikylään päin mennessä.

    Siinä se oli ainakin viimekesänä...nyt talvella on ollut aina pimeää (yö) kun olen jyrännyt siitä ohi,niin en tiedä onko hävinnyt ?
     
  13. SamiL

    SamiL Gearhead

    MELKEIN oikea :rotfl: :rotfl:
    Indianasta kun ei esimerkiksi löydy Broward-nimistä piirikuntaa. Tämä "jenkkiläinen" nimi lienee siis noukittu Floridasta, etelävaltioista, Miami Vice-sarjasta kai. Vähän feikiltä vaikuttaa muutenkin poliisiautoksi, mutta kukin taaplaa tyylillään.
     
  14. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Juurikin siinä! Ei vaan muisti pelaa kun yleensä siitä mennään maks. nopeutta ohi... Mutta aina kun sen näkee niin hieman hymyilyttää...
     
  15. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    eikä niitä tarvi edes varmuudeksi maalata.
    Jollet kirjoita kylkeen suomeksi POLIISI tai pistä niitä vilkkuja niin saa olla ihan sellasenaan.
    Mulla furyssa oli samalla tavalla ja lisäks highway patrollit vielä lisäksi.

    * terkkuja vaan furyn nykyiselle omistajalle - varmaan pyörii täälläkin - *
    [​IMG]
     
  16. Pitu

    Pitu Gearhead

    Ei kai suomessa oo 50 vuoteen ollu mustia (eikä musta-valkoisia) polliisi autoja?

    Porissa oli kuulemma takavuosina laitettu entiseen poliisi Transiittiin Pojat -teksti. Vasta kun vilkut oli ilmestyny katolle oli poliisit puuttunu tohon..
     
  17. paja1

    paja1 Double Gearhead

    toissa talvena pikkupojat olivat hommanneet koko valkoisen transiitin jääautoks ja maalasivat takaosaan sinisen leveän raidan ja kupeseen teksti POJAT. sitten kun ne painoivat peräkanaa meren jäällä menemään niin jotkut oikeasti oli luullu että maija jahtaa kaahareita jäätä pitkin.. oli se kieltämättä matkan päästä aika erehdyttävän näkönen :rotfl:
     
  18. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ja kuulemma katolla saa myös olla sininenvilkku paneeli kunhan se on peitetty hupulla.
     
  19. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eikös tuota ole koko valtakunnassa esitelty televisiossa, lehdissä ym ihan AITONA kyttäautona?
    Jos tuo on feikkijuttu niin Mäen kulissit sai nyt pahan kolahduksen..?!
    Mutta kukin tosiaan tyylillään, jenkki jees?
     
  20. Mothertrucker

    Mothertrucker 3rd gear

    Kaverilla oli hyvinkäällä kanssa sabavainaa mustavalkoväreissä ja posliiniteksteillä. Herkkuna kuskilla oli myös sikaisotpoliisilasit taulussa ajaessa. No kyttiä kiinnosti liikaa ja aina pysäyteltiin tavatessa. Yks kerta tuli reinikainen ja uhkas kilpien menetyksellä jos ei värit vaihu.. Omistaja veti kontista spraypurkit ja myrkynvihreen värin parkkiksella kylkiin. Olis kuulema ollu muutoskatsastus moniväriseksi edessä jonkun muunkin partion mielestä.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!