huohotin säiliö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja duster70, 26.3.2008.

  1. duster70

    duster70 1st gear

    Säännöissä lukee:

    1:13 HUOHOTTIMET JA HUOHOTINPUTKET
    Pakolliset ryhmäsääntöjen mukaan. Sallittu kaikissa ryhmissä. Mikäli käytetään, täytyy olla johdettu kiinteästi asennettuun säiliöön, jonka tilavuus on vähintään 3.75 litraa(paitsi mikäli mainittu ryhmäsäännöissä). Säiliö on oltava väliseinitetty siten, että se estää öljyn joutumisen radalle. Huohotin/huohotinputki on oltava molemmista päistään mekaanisesti varmistettu (nippuside ei kelpaa) liittimeen ja liittimet lukittu molemmista
    päistä.

    Eli street autoissakin tarvis olla joku hieno säiliö sit mut mites noin käytännössä että minkälaiset säiliöt on kelvannu? ku ei taida kaljatölkki kelvata :lol:
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Usein on kaytetty jotain litran Lasol(tjs) muovipulloa. En kylla muistas tommosta 3.75l sailiota kellaan nahneeni naissa katukapinoissa.
    Saakos muuten noin isoo kalja purkkia mistaan? Huono jos putoo kisan kesken ja mennee hukkaan niin kauhee homma mekaanikoilla hoitaa uus purkki :rotfl:
     
  3. ftp

    ftp 2nd gear

    Olihan niitä 5 l oluttynnöreitä joskus Alkossa myynnissä ja oikein hanan kera... 8)
     
  4. jussi308

    jussi308 1st gear

    j

    Lidlistä taitaa saada sen 5 litran GrafenWalder tynnyrin halvemmalla. :rotfl:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä meillä ainakin on ollut aina sääntöjen mukainen gallonan huohotinsäiliö, eli normi 4L öljypurkki johon letkut menee. Vähän ristiriitaselta ainakin katuvessassa tuntuu toi vaadittava litran jäähdyttimen ylivuotosäiliö, ja neljän litran hohotinsäiliö. Eihän meidän motissa edes oo niin paljoa öljyä.
     
  6. duster70

    duster70 1st gear

    niin tossa muistelinkin, että ei ole näkynyt mitään "erikoisia" säiliöitä. Nyt on siis hyvä syy juoda joku kalja tynnyri :lol:
     

Kerro tästä muillekin!