Löytöjä remontissa..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ranchero-78, 28.6.2003.

  1. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    59' Letukan lämppärin puhaltimesta löytyi purettaessa kuollut lintu. Etelästä ostetusta Caprissa oli ampiaisten pesä oikean etulokarin alla, pesä oli ihan täydessä toimintakunnossa väestöineen joten tuli amppareilla muutto pohjoiseen. En raskinnut ottaa pois joten annoin olla koko kesän, miten lie sitten talvella käyny...
     
  2. JuhaP

    JuhaP Gearhead

    745 turbo-Volvoa purkaessa löytyi lattiamattojen alta, äänieristeisiin kirjoitettuna "I CAN'T TAKE IT ANYMORE!!!"... Taisi olla jonkun työhönsä v*ttuuntuneen Göteborgin tehtaan työntekijän kommentti :smile:.
     
  3. cdv60

    cdv60 Gearhead

    Käyttiksestä löytyi takapenkin alta iso abloy-munalukko(avaimineen)noin 10 muuta avainta, kyniä, karkkia, pullonkorkkeja, rahaa n. 8mk 35p, hyvä setti O-renkaita, pari stefaa, naisväen hiuspinnejä, kinder munien yllätysleluja, pari käyntikorttia ym.
    Eli aika kattava otos eletystä elämästä, mutta auto onkin vanha taksi ja muuten hyvin siistitty, pankin alle oli vaan asiakkailta jotain tippunut... :smile:
     
  4. Ede

    Ede 1st gear

    Käkkylästä löytyi kolikoiden sun muiden käyntikorttien seasta McDonaldsin käyttämätön erikseen pakattu pilli. Vaikutti ainakin vanhalta. Samoin alkuperäiset building sheetit penkkien välistä, tosin osassa niistä oli eri alustanumero kuin mun autossa!

    Toisesta taas löytyi penkin alta kullattu laatta jossa oli ensimmäisen omistajan nimi.
     
  5. Teemu

    Teemu 1st gear

    Furyn lattiamatonalta löyty kuollut hiiri, ihan littana ja kovaksikorpuksi kuivunut, vähän samaan tapaan, kuin niitten kasvien keräilijöiden kansioissa olevat kukkaset.
     
  6. pas2

    pas2 Gearhead

    -B-raketista löytyi kirves ja pari avaamatonta litran kaljapulloa varapyöräkotelosta. Lattiamaton alla oli ed. omistajan sakkolappu holtittomasta ajosta :smile:

    -Mk 1 Escortissa oli jemmattu takapaksin reunaan trasselin alle puolikas kossupullo

    -100 markan Warressa oli takakontti täynnä työkaluja ja käsittämätön määrä ruuveja
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    volarea purkaessani maton alta löytyi tehtaan tilauslista, pahasti maatunut. vinyylikaton palasia, kaksikourallista ruuveja, sekä lukkopihdit. dartista löytyi jokunen kolikko ja pieni lehden palanen, jossa vuosiluku -71. oudoin juttu oli myöhemmessä vuosipuhdistuksessa penkin alta löytynyt puhelin muistio, missä ei ollut yhtään tuttua numeroa. ketään ei tunnistanut omaksi....
     
  8. kmovsh

    kmovsh 1st gear

    Kaverin uustuonti GMC Jimmystä löytyi Ku Klux Klan:in support tarrat sekä muutamia luodin reikiä.... (civil war ain't over till It's over!!)
     
  9. petro_din

    petro_din Gearhead

    kyllä ne pähkinät on ollu paras anti tähän asti mitä on tosta dotsista saanu, toijotoista on löytyny sitten muutama sata markkaa ja isot kasat varaosia...

    niinno niitä reikiähän näkee aina ja superlooni on loistavaa äänieristetta, ei kerää kosteutta kun ängetään lattian ja matonväliin...
     
  10. elisabeth

    elisabeth 1st gear

    Meillä löytyi monta ampparipesää,muutama kuivunu hämppy ja amppari sekä avain (toivottavasti ei mihinkään tallelokeroon missä ois ollu miljoona taalaa).Hiekkaa oli myös joka paikassa, auto ollu Kaliforniassa aikast monta vuotta auringon ja aavikon armoilla.
     
  11. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Capricen etuoven pohjata löyty 11,5cm pitkä 10jalkanen ja 4tuntosarvinen elukka.
    Vähän aikaa sitä ihmeteltiin ja huomattiin että pohjassa lukee made in taiwan!

    Ja en tiiä millasessa käytössä tää STW on ollu mutta kun takakontista revin verhoiluja pois pestäkseni ne, niin jostain ihme välistä pompahti esiin melkein täys tukkupaketti kortonkeja.
    Tainnut olla kunnon naintilaiva ed. omistajalla :lol:
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös tästä voi päätellä että edellinen omistaja ollut vähän turhankin optimistinen kerran paketti vielä täynnä. :)
     
  13. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Takapenkin alta löyty karkkipapereita ja pölyä, kuskin penkin sisältä OTTO-automaatti kuitti vuodelta -96, tumppulokerosta akkutesteri, tupankansytyttimeen tuleva jakojutska. Perä boxsista sitten tulikin kottikärryllinen krääsää: kumppari, tyyny, TOYOTA-tunkki :smile:, haalarit, rasvaprässi ja jotain mömmöjä.



    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kimmeli 2003-12-08 21:09 ]</font>
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaveri osti projektiauton joka oli majaillut taivasalla joitakin vuosia. Sitä purkaessa löytyi kattoverhoilun sisästä hiiren pesä... se mikä oli erikoista, kattoverhoilussa ei ollu pienintäkään reikää! Ei saatu ikinä selville mitä kautta se hiirulainen sinne oli kulkenut.

    Omasta löytyny kolikoitten ja kiintolenkkien lisäksi edellisten omistajien tekemiä "peltitöitä" : paras takapyöräkotelossa neljä läpiruostunutta peltiä päällekkäin. Ja siellä sun täällä esim. ovissa 1-2 cm kittikerroksia...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Takaluukun kautta takatolpasta ainakin pääsee..
     
  16. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Jups, caminoa rassatessa on löytynyt ylimääräistä sähköpiuhaa ihan liikaa, ja jostain lokarin välistä löytyi 13mm avain.
    Äsken tallissa ähertäessä huomasin ampiaisenpesän jämät bensatankin läheltä, oli vain jäljellä sitä pesän yläosaa vähän missä se on ollut kiinni...on saattanut ampiaisilla ollu aika tripit siellä bensankatkussa suristessa :smile:

    sytkäreitä ja tupakkiaskeja löytyy aina vähänväliä penkkin välistä vaikka en poltakkaan :wink:
     
  17. tomimk

    tomimk 1st gear

    Kakarana peltoautoksi hankkimassani B-Kadetissa tuli hillittömästi koiranruokaa tuuletusaukoista kun puhaltimen pisti täysille.

    Eräässä varaosa SBC-lohkossa oli vika, se oli kuulemma käynyt seitsemällä. Vika löytyi purkaessa, koko sylinteri oli täytetty pakkelilla koska se oli haljennut ilmeisesti pakkasella! Suhteellisen kallis korjaus, ei semmosta määrää pakkelia halvalla saa.
     
  18. Toitsu

    Toitsu 3rd gear

    440 volvosta löytyi ihan uusi ja iskemätön mauserin työntömitta puukotelossa. Oli takakontin verhoilun välissä. Auto tulikin siis n. 100mk luultua halvemmaksi.. :smile:

    -80 Chyenne pickupista löytyi penkin takaa kannettava cd-soitin joka toimi jos sitä ei liikuttanut! Merkki oli muuten Tekniks! Siis K:lla... :grin:

    -92 Vanista (ha) löytyi korotuksen takaluukusta NMT puhelin. Muistaakseni joku Nokian 900 malli. Ei toiminut kuitenkaan.

    -79 Audista taas löytyi tautinen reikä takakontin maton alta.. :grin: Oli tehty laikalla ja ruoste oli näivännyt sitä isommaksi, tiedä sitten miksi tämmöinen oli tehty.

    Koeajo Volvo 745:tä löytyi 1000mk seteli takapenkin alta ihan likomärkänä. Seteli lähti mukaan, auto ei ja valitin vielä myyjälle että takapenkin alla tulvii.. :grin:

    Tää ei liity aiheeseen, mutta Orionin talvirenkaissa oli yhteen vanteeseen keskiön reunaan hitsattu pari täppää että vannetta ei saanut paikoilleen! Oli muuten ehjä vanne ja viilauksen jälkeen meni paikoilleen ja toimi normaalisti.. :smile:
     
  19. sami

    sami Gearhead

    Ostin aikoinani -64 farmari galaxien minkä avaimet oli kuulemma joku edellisistä omistajista heittäny pilvipäissään kankaalle.
    joku oli hienosti tehny sähköviritelmiä niin et virta tuli toisesta katkaisijasta ja toisesta katkasijasta startattiin.

    Parin vuoden päästä maalauksen yhteydessä löytyi kojetaulun sisältä pieni liuku kannellinen metallirasia missä oli toisella puolella magneetti ja toisella puolella luki Magnetic Secret Key.
    Auton alkuperäiset käyttämättömät vara-avaimet oli rasian sisällä.

    Pari vuotta sitten jenkeistä tulleesta -70 gt torinosta löytyi kojetaulun sisältä huumeruisku edellisen käytön jäljiltä.
     
  20. kryofiili

    kryofiili 1st gear

    Kattoverhoilu,ilmanputsari ja lämppäri täynnä auringon kukan siemeniä. Oli hiirillä ollu kova keikka.lintulaudalle oli matkaa parikymmentä metriä.
     

Kerro tästä muillekin!