Löytyykö täältä talkoohenkeä? / kanssaharrastajat pulassa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mussemaan, 29.4.2008.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. nikke92

    nikke92 1st gear

    tuskin BuickGirl jaksaa täältä katsoa kenelle sen tilinumeron lähettää, itte lähetin yv-tä ja sain tilinumeron tasan tunnin kuluttua 8) ottakaa pienemmästä mallia :)

    edit: tai kyllä varmasti jaksaa kun rahaa saa mutta yv:llä käy helpommin :eek:
     
  2. kingrat

    kingrat Gearhead

    Tähän otetaan ilman muuta osaa!

    Toivottavasti kriminaalit saadaan kiinni!! Ja sitten :poff: :poff: tai oikeesti mieluummin virallista kautta.
     
  3. kingrat

    kingrat Gearhead

    Sinne meni, eikä tehny edes kipeetä :rotfl:
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Buick girl :pinup: ,

    Laitako yyveenä tilinumerosi. Kesä vasta aluillaan, joten hyvin on aikaa saada auto kuntoon. 8)

    EDIT: tilinumero saatu yyveellä ja avustus laitettu matkaan 8)
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ihan oikeasti: Kysykää yv:llä se tilinumero. Silloin kukaan ei voi sanoa, että BuickGirl olisi keräämässä rahaa, koska niinhän ei ole. Aloite vapaaehtoiseen avustamiseenhan on tullut ihan muualta.
     
  6. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No tietystihän lainaksi voisin kesän ajaksi antaa tuon yhden valmiiksi irti olevan... Kansipahvin vaihdolla ajettavissa...
     
  7. bootsi

    bootsi Gearhead

    "Ei pysty, liian hapokasta"...

    Hokkanen oli väärässä, kyllä pystyy! siis auttamaan. 8)
     
  8. juu ei tässä mitään keräystä olla järjestämässä mutta ykstyis viestillä voi hommasta jutustella ja tarpeen tulle tavalla tai toisella jeesata, jos siltä tuntuu
     
  9. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Jep jep, parilla kympillä ollaan mukana tukemassa Buickin liikkumista... :wink:
     
  10. Jackal

    Jackal 1st gear

    Että sellasta. En oo asiasta mitenkään tietonen/ kenenkään asialla mutta onko nyt vielä turhan aikasta järjestää keräystä kun ei ole vielä syyllisistä mitään tietoa. Tiedä vaikka asianomistaja olisi itse vahingossa kipannu väärää tavaraa väärästä kannusta koneeseen. Mistään ei ole vielä mitään tietoo suuntaan eikä toiseen ?? Ihmettelen vaan asiaa erittäin suuresti...
     
  11. tomperi

    tomperi Gearhead

    No niin no, parillä kybällä mukana :wink:
     
  12. Savo

    Savo 1st gear

    Sama. Miksei voida esimerkiksi hommata pientä avustusta vaikka tuolle henkilölle keneltä on varastettu Bel Air. Tai sille kenen STW:stä vietiin takapuskuri.
     
  13. atobee

    atobee Gearhead

    On se ihmeellistä jos jotain yritetään auttaa, heti iskee kateus!
     
  14. no nimen omaan kun syyllistä ei ole niin vaikea on kellekkään laskua osoittaa, ja kummasti myyvät sitten ihmeelistä moottori öljyä sekä jäähdytin nestettä jyväskylän osaset liikkeessä. minusta kaikkien puolesta olisi ollut paljon helpompaa ilman tätä jonkun kepposta. niin ja kyllä sitä tulee katsottua mitä kaataa ja minne. on kuitenkin tullut autojen kanssa touhuttua niin ammatin puolesta kuin vapaa aikana... niin ja eikä tässä ole mitään pyydetty
    ja yritäs arvata onko asiaa itse tullut ihemteltyä......

    ja ikäviä tapauksia kyllä tuon bel airin varastaminen sekä tuo takapuskurin luvaton käyttöön otto (niinkuin se nyky yhteiskunnassa taidetaan mainita)
    ja toivotaan myös että näihin löytyy tekijä..
     
  15. Savo

    Savo 1st gear

    Tarkennetaampa vielä että mie ihmettelen mikä laukaisi tämän auttamis hommelin juuri tälläisen tapauksen kohdalla. Vaikka näitä ilkivallantekoja on tapahtunut aiemminkin ( ei välttämättä samanlaista).

    Esimerkkinä voin edelleen heittää semmoisen että jos joltakin varastetaan puskuri ja hän laittaa ilmoituksen OD:lle että "puskuri varastettu" niin miksei hänelle joukolla kustanneta uutta puskuria ?

    ps. Suomalaiset on kateellista kansaa :wink:
     
  16. atobee

    atobee Gearhead

    Juu, Suomalaiset ovat kateellisia mutta miksi ihmeessä pitää mennä sen takia pilaamaan tehty työ ja aiheuttaa mielipahaa toisille.
    Ja jos yritetään auttaa niin siitäkin on joku kateellinen????????

    Itse pyrin auttamaan pulaan joutunutta, niin kuin tässäkin tapauksessa pienellä kyytimaksulla ja mulle tuli siitä hyvä fiilis. Se riitää mulle.
     
  17. härpätin

    härpätin 1st gear

    Näin, onneksi tässä tapauksessa on vielä jokaisen vapaasti valittavissa ketä auttaa, toisin kuin esim. yhteiskunnan kassasta suoritettavissa avustuksissa.

    Itsekin osallistuin tähän, ihan fiilispohjalta. Mihinkään virallisiin keräyksiin en osallistu kun niissä pakkaa menemään leijonanosa keräysorganisaation taskuun. Esimerkkejä on ollut monia ihan viime vuosilta.
     
  18. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    En muista kuka keksi että autetaan... (ei ollut asianomistaja, eikä ilmeisesti edes henkilökohtaista tuttavuutta).
    Noihin esimerkkeihin minun mielipiteeni:
    Puskuri ei kovin kauheita maksa, ja ilmankin puskuria pystyy ajamaan...
    Ja sellaisen halvalla myisin jos noista minulla jouten olevista joku kelpaisi (mutta ei taida kelvata kun ei ole täysin vastaavasta vuosimallista eikä edes ihan sama kori (vaikka onkin farkkujen osia)... Eikä edes ihan parhaassa kunnossakaan.)
    Ja joku tuosta varastetusta BelAiristakin ajatteli että miksei järjestetä keräystä...
    No sillähän kyllä olisi hintaa "kohtuuttomasti" yhden ihmisen kustannettavaksi, mutta kai tuollaisessa miltä se kuvissa näytti on varkausvakuutus laitettu?
    Ja tietystihän silloin olisi vielä eriasia jos se sattuisi olemaan omistajansa ainoa kulkuväline...

    No hyvähän antaa vähästäänkin, ja itse saa(n) kuitenkin valita kelle annan apua, ja kelle / mihin tarkoitukseen taas en...
     
  19. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    mahtaako joutua talkoohenki koetukselle.. :odroll:
     
  20. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Sama täällä , tuli hyvä mieli mutta nyt ilmeisesti pitäisi tuntea syyllisyyttä kun ei tullut mieleen tukea puskurin tai autonsa menettänyttä...

    Erikoisia runkkareita täällä kyllä riittää,ei voi kun ihmetellä.
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!