Löytyykö täältä talkoohenkeä? / kanssaharrastajat pulassa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mussemaan, 29.4.2008.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. jylhä

    jylhä 1st gear

    Tai sitten oli! Ihan hyvä että autatte, minäkin olen saanut siitä hyvän mielen, vedet silmissä nauranu tätä hyväntahtoisuutta jo monta päivää... :lol:
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Ehkä aavistuksen juu... No kai ne rahat saa takaisin jos onkin ollut oma moka :lol:
     
  3. isohali

    isohali 2nd gear

    on kyllä taas viety osaa porukka 6-0.enpä ihmettele enää kuinka joltain vanhaltapojalta huijataan rahat kun se onnistuu tääläkin kun kertoo vaan surullisen tarinan.on tätä ollu kiva seurata kuinka vielä suomesta löytyy tätä talkoohenkeä harmi vaan kohde oli väärä.mutta jos jollain on ylimäärästä niin kyllä mullekkin kelpaa menis varmaan hyvään tarkotukseen vitsi älkää ottako itteenne mistäs te sen tiesitte vai mitenkäs se tuntemattomassa sotilaassa sanottiin ei hätäilemällä tule kun kusipäisiä mukuloita.olis vaan taas kannattanut odotella.
     
  4. härpätin

    härpätin 1st gear

    Eiköhän me tehdä, kaikki osallistuneet, pyhiinvaellusmatka kattomaan sun taloa, saattaapi olla näkemisen arvoinen :poff:
     
  5. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    hmm.. mullakin vuotaa kottero kaikkea mahdollista, paitsi puolukkahilloa, ja toivottavaa olisikin että joku rahottaisi nuo remontit.
    ei ittekkään jaksais tehdä. :poff:
    onkohan sinne kaadettu happoa vai jotain muuta?
     
  6. isohali

    isohali 2nd gear

    ettet vaan olis käyny sillä humppilassa ohiajaminenkin voi olla jo vaarallista autolle.ei muutakun mallia edellisestä ja rahat pois.
     
  7. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    ei ole tuo kosla käyny humppilassa varmaan vuoden 95 jälkeen.
    mutta esim moottorista en tiedä..
     
  8. SCR

    SCR 1st gear

    Saiskohan vielä jostain sen tili numeron mihin maksaa "kyytimaksun" nim:harrastajaa hädässä autetaan
     
  9. D 51

    D 51 1st gear

    Kukkatapetit tilattu... :eek:
     
  10. kallo

    kallo 2nd gear

    Nyt täytyy sanoo että kannattaa olla tämmönen jahkailija. Taidan vieläkin odotella tovin jos toisenkin ennen kolehtiin osallistumista. Ikävä tilanne, kaikin puolin.
     
  11. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Ei tälläseen kolehtiin ole syytä osallistua.Ei ennenku faktat on lyöty pöytään. :-?
     
  12. kallo

    kallo 2nd gear

    Nimenomaan. On tää aika hämärä tapaus. Faktoja odotellessa...
     
  13. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Ei oo taineet, kylähullu_maalta/BuickGirl kirjoitella vähään aikaan ? liekkö lomailemassa pattayalla :poff:
     
  14. jama68

    jama68 1st gear

    tähän sopii hyvin yks vanhojen ihmisten viisaus:TYHMÄN EVÄÄT SYÖDÄÄN ENSIN :poff:
     
  15. Ahis

    Ahis Gearhead

    :rotfl:
     
  16. jaketin

    jaketin Gearhead

    no niin, alkaa kirjoitukset olemaan suomi24.fi tasoa :soosoo:
     
  17. Stance

    Stance Gearhead

    Jep jep, tuntuu olevan täälläkin vain helpompi yhtyä vahingoniloiseen hihittelyyn kulman takaa. Harrastaja ei tunnetusti toista harrastajaa auta.
     
  18. jylhä

    jylhä 1st gear

    minä kävin sun koslalla lasitiikeri essolla tankilla sillä joskus -94 loppuvuodesta. tuli heti semmonen olo, että mitäköhän nyt tuli tehtyä....
     
  19. BuickGirl

    BuickGirl 1st gear

    Edelleenkin painotan etten ole tätä keskustelua aloittanut eli jokainen auttaja auttaa omasta tahdostaan.Ja faktoja tulee heti kun tulokset tulee.Mutta apteekista saatavilla ph liuskoilla ollaan todettu aine todella happamaksi.
    Ei tässä kerkee paljon lomailemaan rakennukset vie kaiken ajan ja sitten vielä sivussa pitäisi selvittää tätä buickin asiaa,jotta tekijät saataisiin kiinni ja auto lopulta ajoon. ja eiköhän siinä ole jo tarpeeksi faktaa että sieltä koneesta löytyi happamaa ainetta ja on vielä todistajakin että itse sitä ei ole sinne kaadeltu.

    niin ja jos jotain epäilyttää talonrakennus taidotkin niin timpurina tuossa on kyllä asiansa osaava kaveri (40 vuotta kirvesmiehenä) ja sitäkin saa käydä katselemassa, ihmetyttää vain miten liittyy tähän asiaan?

    Eli painotan vielä etten ole mitään pyytänyt,mutta jos joku haluaa auttaa,saa toki.(kaikki ne menee siis buickiin,jotta saadaan auto ajoon)
    autoa tukeineita ihmisiä muistetaan varmasti kun asia tästä selviää...
     
  20. repecab

    repecab 1st gear

    Tämä koko Humppilatouhu on aivan lapsellista pelleilyä. Tälläiset toisten syyttelemiset ja keräysten masinoimiset ennen kuin asioista oli mitään selvyyttä oli aivan idioottimaista. Kyllä tälle touhulle nauraa jo varmaan ooppelikerholaisetkin.Toivottavasti valvomossa otetaan opiksi ja karsitaan jatkossa kaikki toisten nimillä ,nimimerkeillä tai kuten tässä tapauksessa tallin nimillä varustetut syyttelyt ennenkuin syytöksiin on vedenpitävä näyttö. Ei kannata myöskään heti rynnätä tänne nettiin mollaamaan nimellä yritystä jossa ei asiat ole sujuneet toivotulla tavalla, asioilla kun on yleensä kaksi puolta. Mikäli Humppilan tapaus nyt osoittautuu maalaiskylähullun omaksi mokaksi, voitte aloittaa keräyksen tallilaisten henkistenkärsimysten korvaamiseksi. :eek: :eek:
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!