Loppui pelleily

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 4.11.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt loppui pelleily noiden paskaläjien kanssa (japsit ja muut)ja alkaa autoilun uusi aika. Eli ensimmäinen jenkki on ostossa ja useiden autojen koeajo on todistanut että ihminen joka ei ole kokeillut/ajanut kunnon jenkkiä niin ei tiedä autoilusta eikä arvomaailmoista mitään.Toivottavasti en ikinä tule niin perseaukiseksi ettei olisi mahdollisuutta ajaa kunnon autoilla.
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Kattoppas tonne myydään amerikkalaiset, saattaapi olla monta hyvää aihiota halvalla ...

    Täällä olis yksi Buick LeSable Farkku, 3+3 paku olds kone ja toimiva org tekniikka, vm - 83 ei saaste häksättimiä eikä ongelmia, on hyvä lähtökohta aloittaa harrastus, 600 E ???
    :-o :-o :-o
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Heh, näitten kanssa kyllä pääsee rahoistaan äkkiä eroon :smile:
     
  4. 454SS

    454SS 3rd gear

    Jenkkiautoa ei kannata hankkia henkilön, jolla ei ole taitoa korjata itse autoaan.

    Ranskalaiseen autoon saa laittaa korjauskustannuksiin paljon rahaa, jos ei ymmärrä itse autoista mitään.

    Italialaisten autojen sähköviat työllistävät korjaamoita.

    Kaikissa uudehkoissa autoissa merkkiin katsomatta tuntuu olevan kohtuu paljon vikoja, joita tee-se-itse-mies ei korjaa tai osat maksaa mansikoita.

    Jos auton hankintaa mietitään pelkästään taloudelliseslta kannalta, niin kannattaa hankkia 80-luvun Japsiauto. Kuluttaa vähän, osat on halpoja, tekniikka on yksinkertaista ja hankintahinta on minimaalinen. Ainut ongelma on ruostuminen, mutta peltihän on halpaa.
     
  5. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Joo, jos hyvän haluut niin ei kannata rahassa säästellä, aikamoisia paskakasoja löytyy näissäkin...
     
  6. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    tuli ostettua jo toinen japsi käyttikseksi siksi aikaa kun tuon ekaksi ostetun katiskan "hieman käsistä lähteneet fiksaus työt valmistuvat..
    Elikkä 83 civic leimaa vielä jäljellä ja kivasti pelitti,lukuunottamatta että tankki valutti hetkessä 43 litraa 98E:tä kasitielle ymym luontoon..Kunnes mosse rupesi pätkimään lopulta ei käynyt kunnolla,no tuosta selvittiin suht yksinkertaisesti sytkää remppaamalla.jep kone kävi hienosti taas(jos 1,3 voi käydä hienosti...)eikun koeajolle..kolikoli takaiskari nojaili hattuhyllyä vasten..
    Innokkaana miehenä tuli pizzalla käynnin aikana suunniteltua korjaustapa,ja eikun hommiin.Uskomatonta muuten miten kekseliäitä nämä kyläsepät ovat kun noita "paikkoja" tehdään alustamassalla ja jostain sardiinipurkista leikatuista pellinsiivuista...hienoa on vielä se että edellinen omistaja oli naispuolinen ja varmaankin maksanut ihan käyvän hinnan noista "hitsaushommista"On varmaan kummastellut kun Honda lahoaa uskomattomalla vauhdilla.Kenellekkään ei varmasti tule yllätyksenä että sain lakaista puolet tuosta 83 civicistä rikkalapiolla roskikseen.Ja huomenna lähtee Honduras viimeiselle matkalle...Eli antaa olla,kaipa sitä kuitenkin hiukan maksaa bensasta ja osista jos ei tarvi pelätä kokoajan että koko vessa luhistuu ympäriltä...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: rotke 2003-11-05 00:45 ]</font>
     
  7. tomimk

    tomimk 1st gear

    En raaskis laittaa pensaa japsivehkeisiin... paisti jos yrittäisin polttaa sellasen!
     
  8. Matti

    Matti Gearhead

    niin no,jos haluaa kovapeltisen japsin,kannattaa hankkia 60-luvun crown farkku:) siinä on lahonakin kovemmat pellit kuin uusissa
     
  9. aurinko

    aurinko 1st gear

    nimettömälle:itsellänikin on aivan samat suunnitelmat,oon vaan harrastanu eurooppaliaisia merkkejä aiemmin,vanhoja kylläkin.Aivan pakko saada jenkki alle!
     
  10. Dart GT 64

    Dart GT 64 1st gear

    No joo kuhan ei taas lähtisi keskustelu käsistä niinku yleensä. Katotaanpa vaan. Jälleen kerran yksi aihe mallia haukutaan kilpaa japseja. Täytyy vaan sanoa että jenkit on hyvä harraste ja siihen mielellään sijottaa rahaa, mutta kunnon käyttöauto löytyy ihan vaikkapa Tojotasta mutta eihän siinä mitään meneehän se jenkki oikein hyvin käytiksestä, mutta silloin ei kannata ostaa halpaa ja hyvää.
     
  11. petro_din

    petro_din Gearhead

    juu, halpaa ja hyvää jenkkiä ei oo, eikä muuten tojotaankaan, siis suhteessa tietysti...

    jos haluaa varman käyttöauton kattelee siellä luokassa +10000e ja jos haluaa laittamista kattelee sen alta ja sitten unohdetaan ne saksan tuliaiset...

    joku wanaha tekniikkainen on miltein paras, kohan ei mahottoman lahokorista satu... tai no noissa vanhemmissa ei pieni ruoste vielä taida auton katsastusta estää, toijotassa se kyllä estää ja tekniikan PITÄÄ olla kunnossa ja luotettavaa, että jätetään ne rautalanka ja rosvoliitin systeemit omaan arvoonsa
     
  12. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Ei tuo rahakaan välttämättä kyllä tuo sitä varmaa.Kun lukee tuulilasin ja tm käyttötestejä niin rupeaa säälimään uusien autojen omistajia..
    kyllä siinä aikalailla varmempi vessa täytyy olla jos vertaan 200€ käyttövessaa jolla pääsee eteen ja taaksepäin ihan joka kerta kun haluaa,valot syttyy ja sammuu katkaisijasta,niin kuinka ihmeen paljon varmempi tuo yli 50 kertaa kalliimpi auto sitten onkaan?
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mieki ajelin stanan paskakasoilla 15vee ennenku
    ajattelin notta nyt perkele riittää ja ostin ekan jenkin. Hintaa oli 1,7k € ja nyt on runkattu meneen 6kk ilman ihmeempiä huolia. Tai no, jotain pientä, mutta ne nyt ymmärtää vm 80 kiesissä.
    Summasummarum, en perkele ikänä enää (never say never :grin: ) ees ajattele, ainakaan ekana vaihtoehtona mitään muuta ku Detroitilaista.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo sanoi johanneskastaja
     

Kerro tästä muillekin!