KAMASA TOOLS Nat´s 7.-8.6.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 21.5.2008.

  1. forssu

    forssu Gearhead

  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jahas, tuokin lista on valmiina... Mitäs muut SG miehet meinaavat ajaa, jos tuonnekaan ei tule viittä ukkoa?
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Ceessä taas 4 autoa, voi perkele!! :mad:
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, harmi noi rimaa hipovatpitäis perskule ottaa nyt lymyilevien ceeläisten itteään nistkasta kiinni. Ei muuten, mut sit on enää kolme kisaa jäljellä, ja jos ei tuu seuraavaankaan, niin peli on sitte sillä selvä. Näin kai se oli jotenkin määritelty noiden kaikkien muiden ehtojen lisäksi, että "ryhmiä, jotka eivät voi saada SM arvoa, ei ajeta", ja kun SM:n vaaditaan kolme ajettua, niin...., tosin toi C-on cup ryhmä. Ekan kisan perusteella ei kyllä D:ssäkään välttämättä ihan huonosti menis kokonaiskisassa.
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  6. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    SG470 ajaa silloin tunnuksella SC268 :cry:
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead


    No prkl, mistäs me tehtäisiin yks ukko vielä mukaan? Jos tuo mr. Mopar vaikka käännytettäisiin takaisin :wink:

    Itellä ei kyllä autossa paukut riitä SC:tä ajamaan, ja toi spettikään ei oikein houkuttele niin pitäisköhän tässä alkaa huolestumaan...
     
  8. duster70

    duster70 1st gear

    joo talvella oli montakin c-autoa tulossa, mutta ei sit taaskaan tarpeeksi..prkl :mad: tarvii laittaa kohta auto myyntiin kun ei oo kisaajia :-?
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Yllättävän tiukalla noi näyttää olevan, D:ssä sentään on tarpeeks vaikka sielläkin aika monella sinne tulossa olevalla autolla on vielä "talvihuolto" kesken :-?
    Ja kovin kaikki tää puoltais mun mielestä sitä mitä joskus on vähän kirjoiteltu aikaisemminkin että olisko palaverin paikka jossa suunnittelis ihan pysyvästi C:n ja D:n yhdistämistä yhdeks ns. veekasi streettiluokaks niin että muokkais noita ryhmäsääntöjä sen verran että hommalla olis tasapuoliset kuviot ajaa sit minkä kokosella padalla ajaakin?
    Ei olis varmaan mahdoton homma toteuttaa vaikka määrittelemällä vaan suoraan sopivan cid/minimipaino suhteen jolla luokasta sais tasapuolisen eri kokosilla koneilla ajaville.
    Kaaviot kasvais ja jäis varmasti pois toi huoli tuleeks autoja tarpeeks.
    Ja samalla vois poistaa ne silleen turhat maksimi kuutiotuumarajat (joita ei kuitenkaan oo koskaan edes tarkastettu :-? ) eli yhtä löysästi se valvonta toteutuis noinkin että kilpailijan ilmoittaman koneen koon mukaan autolle laskettais sit sen mukainen tietty minimipaino :wink:
     
  10. Ck

    Ck Gearhead

    Mulle on oikeastaan ihan sama että onko Ceessä neljä vai kymmenen kuskia. Ei mua sinällään haittaa vaikka joutusin ajaan D ryhmässä kun kuitenkaan ei kummassakaan tapauksessa kannata odottaa hirveitä palkintoja. Vähän kun pääsee vaan ajeleen isoihin kisoihin ja mukaan meininkiin niin se on jees. Ehkä muut ajaa sijoituksista mutta mää oon lähinnä samoilla linjoilla kun yks A ryhmän ooppelikuski. "Tää on miesten hommaa" :rotfl:

    Sauli
    CS208
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Tuossa kolmen kisan säännössä ei käsittääkseni ole eroa, onko SM- vai cupryhmä.
     
  12. ip

    ip 3rd gear

    Kyllä sitä c;sä ajettais jos noi kaasut olis sallittu, niin varmaan tulis enemmä autoja. SPET 1969
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kakspiippusia juttuja. Säännöt on ollut kohta kymmenen vuotta nykyisen kaltaiset, eli niissä ei pitäis olla suuria yllätyksiä. Ite miettisin sellasta vaihtoehtoa, että C;tä ja D:tä muutettais niin, et olis kaks luokkaa jossa toisessa C:n ja D:n nykysääntöjen mukaiset vaparit, ja toisessa sitten ahdettua, kaasutettua ja isompaa vaparia, vaikka 480 turboa, 540 remmiä ja 650 vaparia, ja ehkä jotain painojuttujakin noille vielä. Autot kuitenkin koreiltaan "streettejä", eli samat vaatimukset kuin nyt.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi vipottajan kuvaama uus luokkajakohan olis nykysin se ihannetilanne kun OL:kin on muuttunut lähinnä täysin pro-vehkeiden temmellyskentäks missä ei oo enää oikeestaan mitään jakoa katuautosta muunnelluilla laitteilla.
    Mut joka tapauksessa jotain pohdintaa tossakin kannattais varmaan tehdä ja päivittää luokkasääntöjä lähemmäs nykypäivää.
     
  15. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    nyt jos street sääntöjä uudistetaan mielestäni olisi erittäin tärkeetä neuvotella yhteiset säännöt FHRA Sreet-CUP ja WCC kanssa...

    näinkin saataisiin kilpailijoita lisää kun sarjat osittain yhdistettäisiin... :lol:
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, tarvis varmaan järjestää asiasta vähän keskustelua ja perustaa siitä vaikka oma aihe, et olis jossain vaiheessa sitten jotain valmista esiteltävää. Jos kisaajista siltä tuntuu, että noita vois miettiä, ni joku vaan tarttuu toimeen. Mä en sitä lähde koordinoimaan, mut muuten voin kyllä osallistua hahmotteluun jos tarvii.
     
  17. Chevy ll -65

    Chevy ll -65 1st gear

    Kyllä täältä tullaan!!! mut vähän vaikeuksi osa toimituksissa! S..tana...

    CS 244
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Eli käytännösä se mitä OL oli alkujaan, ennen kuin säännöt lähti ekan kerran lapasesta.
     
  19. BS105

    BS105 1st gear

    no mun mielestä jokainen vois vähän mennä itteensä ja miettii et miks helvetissä joku kaasu pitäs olla sallittu c;ssä jos ei missään muissakaan katu luokissa....vai onko se ns pikkulohkojen ainoa mahdollinen tehonlisääjä minkä voi tilata amerikasta suoraan ko moottorille säädettynä?????mites jos ihan ite joskus koittas jotain uutta...????ainii eihän sitä saa valmiina mistään... :D :D :D :D :D
     
  20. hejo

    hejo 1st gear

    Kamasan osallistujalistaa näköjään tänään päivitetty ja sen mukaan päästään näkemään se Lehtimäen Timpan "jarruttelematon"uusi TF kilpuri...ja Äikään Timppakin oli ilmoittautunut...Että ihan Timona sitten näköjään mennään. :D
     

Kerro tästä muillekin!