Aditan työkaluvaunu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja valiant65, 3.5.2008.

  1. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Onko moni ostanu Aditan kauppaaman 250-osaisen työkaluvaunun? Lähinnä niistä työkaluista kiinnostaa että minkälaista laatua ne ovat, kelpoisia vai meneekö heti vaihtoon?

    http://www.adita.fi/?file=386
     
  2. TMO

    TMO Gearhead

    Tosta kyseisestä vaunusta en tiiä, mut IKH:ssa myytävien kärryjen työkaluja hypistellessä ne vaikuttivat laadukkailta, ja antavatten 10 vuoden takuun.
    Kärryjä on useampaa mallia ja kuulemma kesänmittaan tulossa myös tuumaisilla työkaluilla olevia versioita.
     
  3. laakkius

    laakkius Gearhead

    Toi taitaa olla Torin merkkinen vaunu, työkalut on laadultaan melko keskinkertaista, viimeistely melko karkeeta... Pihdit ja tuurnat luokkaa halpahalli...
    Mutta halpahan tuo on ja sitä mukaa kun kalut hajoo ostaa parempaa tilalle, sillä mentaliteetillä noita on aika paljon myytykin...
    Tuonkin OVH. on luokkaa 900€
     
  4. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Joo on se Torin. Ihan ok, pihdit tosiaan melko huonon oloisia. Pitäs kai vielä sitä IKH:n kampettakin zoomailla, että onko se sen 250€ edestä parempi?
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    äkkiseltään kovin samankaltanen..
    Mulle kelpais kun löytäs vaikka tyhjänäkin tollasen kärryn järkevällä hinnalla, nois valmiissa sarjoissa kun tuppaa aina tulemaan ne työkalut mitä on jo hankittuna
     
  6. _jka_

    _jka_ 1st gear

    Meille noita TORin vaunuja on tullut muutamia. En nyt muista että mitään olisi heitetty suoraan pois, kai kaikkea on kokeiltu ja käytetty. Ei tosiaankaan kovin viimeistellyn oloisia, mutta aina parempia kuin pelkät tyhjät kädet.
     
  7. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Meikäläinenkin on vähän aprikoinut työkaluvaunun hankkimista, tosin tyhjänä. Nurkissa on ihan riittävästi työkaluja harrastustarpeiksi, joten sijoitan ne rahat pikemminkin yksittäisiin puuttuviin työkaluihin ja muihin tarvikkeisiin.

    Savenmaa niminen kauppa näyttää kaupittelevan työkaluvaunua á 90e
     
  8. henry ford

    henry ford 1st gear

    Niistä savenmaan työkaluista ei ole kokemusta, mutta se työkaluvaunu on aivan karsee peltirimpula. Laatikot toimii niin kauan jotenkuten kun ovat tyhjiä. Kaappi on myös niin kapea, että kaatuu tosi helposti.
     
  9. amis

    amis 1st gear

    Työkalut on perus kiina kamaa, laatu vaikuttas samalta kun halpakauppojen halpistyökalut. En itselle ostaisi, töissä joutunu käyttämään :odroll:
     
  10. VRC

    VRC 1st gear

    Ostin noin vuosi sitten Löytötavaratalosta luokkaa 295 € maksaneen vaunun, se oli ja on yhä minusta hyvää hinta-laatusuhdetta. Perusteena se että olen ladannut sen aika täyteen (olisko 200 kg + ) työkaluja, silti se rullaa kevyesti tallin lattialla ja laatikotkin liikkuu pehmeästi.
    Runko ja laatikot (7 kpl) tukevaa peltiä, siististi tehty ja kunnollisilla kuulalaakeroiduilla kiskoilla, alalaatikossa tuplakiskot. Koko hoito pulverimaalattu punaiseksi. Lukitus löytyy ja laatikoiden pohjilla pehmusteet. Pyöristä 2 on kääntyviä, niissä on jarrut. Ja pyöränlaakereille rasvanipat. Voisi hyvin olla jokin Snap-Onin tms. kopio mutta ne vaunut maksavat enemmän kuin tuplasti.

    En ole tosin enää näitä nähnyt missään kaupan, Löytiskin on siirtynyt myymään läkkipellistä tehtyjä satasen halpisvaunuja, joihin en suosittele kenenkään rahojaan hukkaavan.

    PS.
    Siinä kyljessä on tarra jonka mukaan teettäjä on porilainen Talousmarkka -niminen tukku.
     
  11. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Ittellä on IKH:n 10 vuoden takuulla oleva vaunu, paljon on kaikenlaasia kaluja ja pois en antaasi. Maksoi about 1500e ja risat mutta kyllä nyt pelittää
     
  12. kojo

    kojo Gearhead

    Tuntomerkit täsmää muuten siihen joka jäi tänään parturireissulta mukaan, mut tässä oli hintaa kuutisenkymppiä enempi , tarraa en ainakaan vielä huomannu missään kyljessä, mut täss oli jotain työkalun irvikuvia roiskittu painolastiks 3:een laatikkoon 7:stä
     
  13. Damned

    Damned Gearhead

    Minä ostin Lidlistä työkaluvaunun (h. jottain 60-70 €) ja vaikka se on hempuli ja huono ja vaikka mitä, niin se on 100x parempi ku pyöritellä niitä työkaluja pakeissa sun muissa nyssäköissä. Työkalut eivät sisältyneet hintaan :D
     
  14. Sama täällä. Eukko toi Lillistä tommosen kuuden kympin peltivaunun kun kyllästyi kattomaan äijänsä rimpulointia rikkinäisten työkalupakkien ja muiden nyssyköiden kanssa. Hyvin on rullannut betonilattialla ja kalut on olleet vähemmän hukassa kuin yleensä :rotfl:
     
  15. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  16. Damned

    Damned Gearhead

    Matti Käen käsissä mikä tahansa tuote osoittautuu ennenpitkää hengenvaaralliseksi.

    Terve järki on hyvä pitää mukana noiden halpistuotteiden kanssa. Toisaalta kun tietää heti ostavansa p*skaa niin ei tule pettymyksiä.
     
  17. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Näinhän se on, tuttu tapaus uutisryhmistä :) ..mutta silti ajattelin nostaa esille, koska saumojen tarkistus on pikku vaiva siihen verrattuna että koko höskä läjähtää päälle kun auton vieressä köllöttelee...
     
  18. Wesku

    Wesku Gearhead

    Suositelkaa hyvää työkaluvaunua, -kaappia tai vastaavaa. Mielellään tyhjänä. Ja tietysti hinta ja mistä saa. Alkaa kyllästyttämään nuo levällään olevat työkalut. :mad:
     
  19. frankie

    frankie 1st gear

    Bozo, löytyy Fixus-liikkeistä. Työkaluilla hifistelevä kaveri on ollut tyytyväinen.
     
  20. Damned

    Damned Gearhead

    On ohjelmassa kunhan tallille menen :wink:
     

Kerro tästä muillekin!